Η Under Armour δημιούργησε μάσκα για την άθληση κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η Under Armour δημιούργησε μάσκα για την άθληση κατά τη διάρκεια της πανδημίας Facebook Twitter
0

Η γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών Under Armor κυκλοφόρησε την Sportsmask, μια μάσκα προσώπου για άσκηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι μάσκες εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα. Ωστόσο, η εταιρεία πραγματοποιεί προπαραγγελίες και η επόμενη παρτίδα Sportmasks θα παραδοθεί έως τις 17 Αυγούστου 2020. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το προϊόν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και είναι ανθεκτικό στο νερό.

Σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει τη μέγιστη ευκολία στην αναπνοή όταν οι χρήστες ασκούνται φορώντας τις μάσκες. Η κορυφή της μάσκας διαθέτει μια ειδική καμπύλη που αγκαλιάζει τη μύτη για να σταθεροποιεί τη μάσκα στη θέση της. Μειώνει επίσης τη ροή του αέρα στα μάτια για να μην θολώνουν τα γυαλιά. Η μάσκα περιλαμβάνει τρία στρώματα και το πρώτο στρώμα είναι ένα "διαχωριστικό ύφασμα" που είναι ελαφρύ για καλύτερη ροή του αέρα.

Η Under Armour δημιούργησε μάσκα για την άθληση κατά τη διάρκεια της πανδημίας Facebook Twitter

Το μεσαίο στρώμα είναι σαν αφρολέξ με ανοιχτές κυψέλες, το οποίο αφήνει τον αέρα απομακρύνοντας την υγρασία και τον ιδρώτα. Το τρίτο στρώμα είναι ένα ύφασμα «iso-chill» που ψύχεται και τεντώνεται για μεγάλη χρήση και άνεση. Επίσης σχεδιάστηκε με «αντιμικροβιακή» τεχνολογία που αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων στη μάσκα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία PROTX2 αξιολογείται από τις αρμόδιες αρχές και οι εργαστηριακές δοκιμές απέδειξαν ότι η τεχνολογία είναι ικανή να προστατέψει όσους φορούν την μάσκα από τον COVID-19.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM