Η στιγμή που ο Μπολσονάρο αρπάζει YouTuber και προσπαθεί να του πάρει το τηλέφωνο

Η στιγμή που ο Μπολσονάρο αρπάζει YouTuber και προσπαθεί να του πάρει το τηλέφωνο Facebook Twitter
0

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο προσπάθησε να αρπάξει το τηλέφωνο ενός YouTuber, ο οποίος άρχισε να του φωνάζει ερωτήσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. 

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας έβγαζε selfies με υποστηρικτές του, όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ο Βίλκερ Λεό. Πρόκειται για δεκανέα του στρατού που βιντεοσκοπεί τις αντιπαραθέσεις του με ψηφοφόρους του Μπολσονάρο και τις αναρτά στο YouTube. 

Αρχικά, στο βίντεο ένας άνδρας που κατά τα φαινόμενα είναι της ασφάλειας σπρώχνει τον YouTuber, ο οποίος επιμένει. Αρχίζει να αποκαλεί «δειλό» και «αλήτη» τον ακροδεξιό ηγέτη της Βραζιλίας, σύμφωνα με το βίντεο που πρόβαλε το Globo. 

«Έρχομαι εδώ κάθε ημέρα Μπολσονάρο. Ας δούμε αν έχεις τα κότσια να βγεις και να μου μιλήσεις», λέει. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ξαναβγαίνει από το αυτοκίνητό του, πλησιάζει και λέει ότι θέλει να μιλήσει με τον Λεό. 

Αμέσως μετά αρπάζει τον YouTuber από την μπλούζα και από το χέρι. «Έλα εδώ, έλα εδώ να μου μιλήσεις», λέει, προσπαθώντας ταυτόχρονα να του πάρει το τηλέφωνο με το οποίο βιντεοσκοπεί. 

Άνδρες της ασφάλειας απομακρύνουν τον Λεό. Λίγες στιγμές αργότερα, ο YouTuber και ο πρόεδρος φαίνεται να συζητούν πιο ήρεμα. «Μπορείς να μου πεις ό,τι θες, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί αυτή η επιθετικότητα;», του λέει ο Μπολσονάρο. «Γιατί όταν προσπάθησα να μιλήσω ήρεμα, μου απαγορεύθηκε να πλησιάσω», του απαντά εκείνος. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ