Η στιγμή που ο Ενρίκε Ιγκλέσιας αποκαλύπτει στον Ρίκι Μάρτιν ότι το «Final» ίσως είναι το τελευταίο του άλμπουμ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η στιγμή που ο Ενρίκε Ιγκλέσιας αποκαλύπτει στον Ρίκι Μάρτιν ότι το «Final» ίσως να είναι το τελευταίο του άλμπουμ [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Instagram
0

Ο 46χρονος Ισπανός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το επερχόμενο άλμπουμ του, με τίτλο Final, μπορεί να είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έκανε την αποκάλυψη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια online συνάντησης με τους Ρίκι Μάρτιν και Σεμπαστιάν Γιάτρα, για την προώθηση της περιοδείας τους.

Η αντίδραση των συνομιλητών του ήταν η αναμενόμενη με την έκπληξη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Αφού ζήτησαν από τον Ενρίκε να εξηγήσει τι εννοεί, o Ρίκι Μάρτιν του έδωσε συγχαρητήρια που βρίσκεται σε τέτοιο στάδιο της ζωής του, που μπορεί να αποφασίζει κάτι τέτοιο.

«Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τους τελευταίους μήνες. Είναι κάτι που σκέφτομαι τα τελευταία χρόνια» είπε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας.

«Θα υπάρξει Volume 1 και 2, αλλά αυτά θα είναι στο «Final» όπως είπε. «Δεν ξέρω. Βρίσκομαι σε εκείνη τη φάση στη ζωή μου, σε αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου, όπου νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το βγάλω προς τα έξω. Το σκέφτομαι από το 2015» είπε.

Πρόσθεσε δε, ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει μουσική. «Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να γράφω τραγούδια γιατί μου αρέσει να γράφω τραγούδια. Αλλά θα το κάνω με διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή, δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνουν άλμπουμ. Επομένως, αυτό το έργο για μένα είναι σημαντικό» είπε ο Ενρίκε.

Το «Final» είναι το 11ο στουντιακό άλμπουμ του και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη του εμφάνιση δισκογραφικά ήταν με το ομώνυμο άλμπουμ του το 1995. Το τελευταίο του άλμπουμ, Sex and Love, κυκλοφόρησε το 2014.

Οι Ιγκλέσιας, Ρίκι Μάρτιν και Σεμπαστιάν Γιάτρα ξεκίνησαν την περιοδεία τους στο Φοίνιξ της Αριζόνα, την Παρασκευή.

Με πληροφορίες του ET

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ