ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Η στιγμή που ένας βασιλικός φρουρός ουρλιάζει σε τουρίστα που πλησίασε πολύ τις πύλες του Κάστρου Ουίνδσορ

Η στιγμή που ένας βασιλικός φρουρός ουρλιάζει σε τουρίστα που πλησίασε πολύ τις πύλες του Κάστρου Ουίνδσορ Facebook Twitter
3

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε την στιγμή που ένας βασιλικός φρουρός φωνάζει σε έναν τουρίστα, ο οποίος είχε πλησιάσει πολύ κοντά στις πύλες έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στα πλάνα φαίνεται ο φρουρός να φωνάζει «Μείνε μακριά» σε έναν επισκέπτη που ποζάρει ανυποψίαστος για μια φωτογραφία, αλλά ο τρόπος που το κάνει, εντελώς ξαφνικά και με δυνατή φωνή, τρόμαξε τόσο τον τουρίστα όσο και τους λοιπούς παρευρισκόμενους. Από τo φόβο του δε, ο τουρίστας, σχεδόν αντανακλαστικά, μόλις ακούει τις φωνές του φρουρού χτυπά προσοχή και χαιρετά στρατιωτικά. Ο φρουρός στη συνέχεια κλείνει τις πύλες και πηγαίνει κοντά στους άλλους τρεις, που αρχίζουν να βαδίζουν προς το κάστρο. Καθώς απομακρύνονται, ο τουρίστας πλησιάζει ξανά το σημείο για να βγάλει την πολυπόθητη φωτογραφία. 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί βίντεο με κάποιο μέλος της βασιλικής φρουράς να ουρλιάζει σε τουρίστα. Νωρίτερα φέτος, ένας στρατιώτης, που φέρεται να ανήκει στην Scots Guard, καταγράφηκε να φωνάζει «Φύγε μακριά» σε έναν τουρίστα που χόρευε μπροστά από το Παλάτι του Αγίου Ιακώβου. Το συγκεκριμένο βίντεο μετρά στο Youtube περισσότερα από ένα εκατομμύριο views.

Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει κι άλλα παρόμοια βίντεο με διάφορους τουρίστες που επιχειρούν κατά καιρούς να κοροϊδέψουν την βασιλική φρουρά, που σημειωτέον είναι επιφορτισμένη με την αυστηρή προστασία των βασιλικών κατοικιών. Ένα από αυτά που έχει ξεχωρίσει είναι και το ακόλουθο, που δείχνει έναν τουρίστα να ακολουθεί τον φρουρό, ενώ οι φίλοι του γελάνε, και μετά να απλώνει μέχρι και τα χέρια του πάνω του. «Απομακρύνσου από τον φρουρό» ακούγεται να του φωνάζει ξαφνικά, ενώ τον σημαδεύει κιόλας με το όπλο. Το βίντεο με τίτλο «Γιατί δεν παρενοχλείς την βασιλική φρουρά» μετρά πάνω από 16 εκατ. views.

 
Διεθνή
3

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Στο πρώτο βίντεο ο φρουρός ήταν υπερβολικός, αλλά στα άλλα δύο οι τουρίστες ήταν 'καραγκιοζάκια' που ειρωνευόταν την φρουρά. Η ίδια αυστηρότητα υπάρχει και στον Άγνωστο Στρατιώτη στην Αθήνα. Δεν μπορεί ο κάθε Γιαπωνεζάκος να κοροϊδεύει τις αξίες μίας άλλης χώρας.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ