Η σοκαριστική στιγμή που λιοντάρι σε τσίρκο δάγκωσε τον λαιμό του θηριοδαμαστή και τον έσερνε μέσα στο κλουβί (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η σοκαριστική στιγμή που λιοντάρι σε τσίρκο δάγκωσε τον λαιμό του θηριοδαμαστή και τον έσερνε μέσα στο κλουβί (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
4

Την σοκαριστική στιγμή που ένα λιοντάρι επιτίθεται σε έναν 30χρονο άνδρα κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του τσίρκου Buffalo στην νότια Γαλλία, μπροστά στα έκπληκτα και έντρομα μάτια δεκάδων θεατών- ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Ο θηριοδαμαστής διακομίστηκε επειγόντων στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, το απόγευμα της Κυριακής, αφού το λιοντάρι όχι μόνο του επιτέθηκε αλλά τον έσερνε και αρκετά δευτερόλεπτα μέσα στο κλουβί. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης και αρκετοί θεατές που ένιωσαν αδιαθεσία μετά τα όσα συνέβησαν, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Ο άντρας φέρει βαθιές πληγές από τα νύχια και τα δόντια του λιονταριού», σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Ο 30χρονος εργαζόταν πολλά χρόνια με λιοντάρια, ανέφερε εκπρόσωπος του τσίρκου.

Στα πλάνα από το τρομακτικό περιστατικό έχει καταγραφεί η στιγμή που το λιοντάρι μπήγει τα δόντια του στο λαιμό του θηριοδαμαστή πριν αρχίσει να τον σέρνει τριγύρω στο κλουβί. Το βίντεο δείχνει επίσης έντρομους τους γονείς να φωνάζουν και να αρπάζουν τα παιδιά τους από τις θέσεις τους, καλύπτοντας τα μάτια τους ενώ προσπαθούν να τα απομακρύνουν έξω από τον χώρο. 

Χρησιμοποιώντας έναν πυροσβεστήρα προς το ζώο, κατάφεραν να το κάνουν να αφήσει από τα δόντια του τον 30χρονο άντρα. 

Δείτε το βίντεο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Καλά του έκανε. Πόσο ξύλο θα έχει φάει αυτό το πλάσμα και τι πείνα θα έχει τραβήξει από αυτόν τον μακάκα για να μπορεί να κάνει τα νούμερα που του επιβάλλονται.
Κρίμα για τον άνθρωπο εννοείται, αλλά η αναλογία. ζώων που έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους είναι αμελητέα σε σχέση με το αντίστροφο. άσχετο.. εγώ πχ αν πήγαινα από λιοντάρι θα ήμουν περήφανη απ το να μου πέσει πχ γλάστρα στο κεφάλι.. Τρελή υστεροφημια τουλάχιστον..

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ