Η Σελίν Ντιόν αναβάλει, ξανά, τις συναυλίες της στην Ευρώπη -Για λόγους υγείας

Η Σελίν Ντιόν Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @celinedion
0

Να αναβάλει για, μια ακόμη φορά την ευρωπαϊκή της περιοδεία, αποφάσισε η Σελίν Ντιόν.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2023 για να δώσει συναυλίες στην Γηραιά Ήπειρο. Σε μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στα social media, η Σελίν Ντιόν αναφέρει ότι αποφάσισε να αναβάλει τις συναυλίες λόγω ανησυχιών για την υγεία της.

«Λυπάμαι πολύ, στεναχωριέμαι που αναγκάστηκα να αναβάλω τις συναυλίες για άλλη μια φορά», εξηγεί η Σελίν Ντιόν. «Η πρώτη φορά ήταν προφανώς λόγω της πανδημίας και αυτή τη φορά είναι η υγεία μου που με αναγκάζει να αναβάλλω τις συναυλίες της ευρωπαϊκής περιοδείας και δυστυχώς να ακυρώσω κάποιες άλλες».

«Οι γιατροί μου με παρακολουθούν. Λαμβάνω θεραπεία. Αλλά εξακολουθώ να έχω μυϊκούς σπασμούς. Η ανάρρωση διαρκεί πολύ περισσότερο από όσο νόμιζα. Πρέπει να είμαι σε άριστη κατάσταση, υγιής για να μπορώ να δώσω 100 % του εαυτού μου στη σκηνή γιατί αυτό σου αξίζει», πρόσθεσε η Σελίν Ντιόν.

Με πληροφορίες BFMTV

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

Διεθνή / Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

«Τους τελευταίους μήνες, ταξίδεψα σε όλη τη χώρα, μιλώντας με Αμερικανούς για την ξεκάθαρη επιλογή που έχουμε σε αυτήν την σημαντική εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM