Η Σάντρα Μπούλοκ «συχνά εύχεται» να «ταίριαζε» με το δέρμα των παιδιών της

Η Σάντρα Μπούλοκ «συχνά εύχεται» να «ταίριαζε» με το δέρμα των παιδιών της Facebook Twitter
0

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την εμπειρία της ως γονιός δύο μαύρων παιδιών.

Η 57χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Red Table Talk, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, ενώ παραδέχθηκε ότι μερικές φορές «εύχεται» εκείνη και τα παιδιά της να είχαν ίδιο χρώμα δέρματος.

Η Μπούλοκ ανακοίνωσε το 2010 ότι υιοθέτησε τον Λούις όταν ήταν τριάμισι μηνών ενώ είναι μητέρα επίσης της 8χρονης Λάιλα, που υιοθέτησε το 2015.

«Ότι εύχομαι να ταίριαζε το δέρμα μας, ναι, μερικές φορές το κάνω. Γιατί τότε θα ήταν ευκολότερο στο πώς μας προσεγγίζουν οι άλλοι», εξήγησε η ηθοποιός. «Ίσως μια μέρα αυτό να φύγει, ίσως μπορέσουμε να το δούμε με άλλη ματιά».

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε πρόσφατα στο People για τη σχέση της με τα παιδιά της. «Είμαι απλώς η μαμά», είπε για το πώς την βλέπουν τα παιδιά της. «Όταν λείπω, τους λείπω, όταν είμαι εκεί, είμαι εκνευριστική και έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται».

Σε ερώτηση αν τα παιδιά της πιστεύουν ότι είναι κουλ, η 57χρονη σταρ απάντησε, «Όχι, καθόλου. Εκτός αν φέρω στο σπίτι κάποια λιχουδιά. Χθες το βράδυ γύρισα σπίτι με ντόνατς. Ήμουν απίστευτα κουλ εκείνη τη στιγμή!».

«Λατρεύω αυτό που είναι», συνέχισε. «Είμαι τυχερή άτομα που βρίσκομαι συνέχεια γύρω τους και βλέπω ποιοι γίνονται όσο μεγαλώνουν. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM