Η Samsung αναστέλλει τις αποστολές προϊόντων της στη Ρωσία

Η Samsung αναστέλλει τις αποστολές προϊόντων της στη Ρωσία Facebook Twitter
0

Η Samsung Electronics Co. αναστέλλει τις αποστολές όλων των προϊόντων της στη Ρωσία "λόγω των τρεχουσών γεωπολιτικών εξελίξεων", δήλωσε η εταιρεία.

Αρνήθηκε να διευκρινίσει τους λόγους της απόφασης.

Η Samsung είναι ο κορυφαίος πωλητής smartphones στη Ρωσία, με μερίδιο αγοράς περίπου 30%, ακολουθούμενη από τη Xiaomi Corp. με 23% και την Apple Inc. με 13%, σύμφωνα με την Counterpoint Research, η οποία παρακολουθεί τις αποστολές κινητών τηλεφώνων. Η Apple δήλωσε νωρίτερα ότι σταματά εντελώς και όχι απλώς αναστέλλει τις πωλήσεις της στη Ρωσία, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή της στον ουκρανικό λαό.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία τεχνολογίας πωλεί επίσης ημιαγωγούς και μια σειρά από ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης στη Ρωσία.

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δήλωσε πρόσφατα ότι τα καταναλωτικά αγαθά, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων και των αυτοκινήτων, δεν θα επηρεαστούν από τους περιορισμούς των εξαγωγών των ΗΠΑ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM