ΒΑΣΕΙΣ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ περιγράφει μια «τρομακτική» σκηνή στο Magic Mike- «Δεν θυμόμουν αν φορούσα εσώρουχα»

Η Σάλμα Χάγιεκ περιγράφει την «τρομακτική» σκηνή στις πρόβες του Magic Mike: «Δεν θυμόμουν αν φορούσα εσώρουχα» Facebook Twitter
0

Η Σάλμα Χάγιεκ περιέγραψε την «τρομακτική» πρόβα ακροβατικού χορού με τον συμπρωταγωνιστή της στο Magic Mike Τσάνινγκ Τέιτουμ, με τους λόγους να μην είναι αυτοί που θα υπέθετε κάποιος. 

Κατά την εμφάνισή του στο The Graham Norton Show, η ηθοποιός θυμήθηκε τη σκηνή στην οποία πέφτει το παντελόνι της, αλλά στην πρόβα δεν θυμόταν αν φοράει εσώρουχα. 

«Τρομοκρατήθηκα» παραδέχθηκε, μιλώντας για τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια εκείνων των στιγμών. 

«Πρέπει να το κάνεις να φαίνεται απλό, αλλά μερικές φορές χρειάζεται δύναμη στο σώμα, την οποία δεν έχω γιατί δεν γυμνάζομαι» ανέφερε, σχετικά με τις απαιτήσεις του ρόλου της. «Μία φορά, κάναμε πρόβα και έπρεπε να τοποθετήσω τα πόδια μου κατά συγκεκριμένο τρόπο, ήταν δύσκολο» συνέχισε. 

Όσον αφορά στην περιβόητη σκηνή, ανέφερε πως ήταν αναποδογυρισμένη και ο συμπρωταγωνιστής της έπρεπε να την πιάσει, τραβώντας - κατά λάθος - το παντελόνι της. Όταν την έκαναν όμως, θυμήθηκε ότι μπορεί να μην φοράει εσώρουχα. 

«Δεν μπορούσα να θυμηθώ εάν είχα εσώρουχα ή όχι και έβγαινε (σ.σ. το παντελόνι). Έτσι προσπαθούσα να το κρατήσω και εκείνος μου έκανε νόημα να κατεβάσω τα χέρια και εγώ επέμενα στο όχι». Τελικώς μέλη του συνεργείου τη βοήθησαν να κατέβει, ενώ το παντελόνι ήταν μισοκατεβασμένο. 

Η Χάγιεκ υποδύεται την Μαξάντρα Μεντόζα στη νέα ταινία, μία πλούσια ζωντοχήρα, που πείθει τον πρωταγωνιστή να κάνει μία τελευταία εμφάνιση, μετά την απόσυρσή του. Θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου. 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόσχα: Η Πλατεία Ευρώπης μετονομάζεται σε Πλατεία Ευρασίας

Διεθνή / Μόσχα: Η Πλατεία Ευρώπης μετονομάζεται σε Πλατεία Ευρασίας

Η απόφαση του δημάρχου της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, για τη μετονομασία ακολουθεί την αφαίρεση των σημαιών 48 ευρωπαϊκών χωρών από την πλατεία τον Μάρτιο του 2023, περίπου 13 μήνες μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Ακτιβιστές κατέλαβαν τον διάδρομο

Διεθνή / Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Ακτιβιστές κατέλαβαν τον διάδρομο

Έξι ακτιβιστές έκοψαν τμήμα της περίφραξης με πένσες και έφτασαν με τα πόδια, ποδήλατα και σκέιτμπορντ σε διάφορα σημεία γύρω από τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης
LIFO NEWSROOM
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Το FBI δεν είναι σίγουρο ότι χτύπησε σφαίρα το αυτί του

Διεθνή / Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Το FBI δεν είναι σίγουρο ότι χτύπησε σφαίρα το αυτί του

Μια από τις πρώτες θεωρίες υποστήριξε ότι ο Τραμπ μπορεί να χτυπήθηκε από θραύσμα γυαλιού όταν η σφαίρα πέρασε μέσα από μια οθόνη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί καμία σπασμένη οθόνη
LIFO NEWSROOM