Η Ρις Γουίδερσπουν συγκρίνει τον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τα ΜΜΕ την ίδια και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Ρις Γουίδερσπουν συγκρίνει τον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τα ΜΜΕ την ίδια και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Ρις Γουίδερσπουν μίλησε μεταξύ άλλων για τον διαφορετικό τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τα ΜΜΕ την ίδια και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σε συνέντευξη.

 

Η 45χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στο TIME με αφορμή το γεγονός ότι το περιοδικό συμπεριέλαβε την εταιρεία της- Hello Sunshine- ανάμεσα στις 100 με τη μεγαλύτερη επιρροή.

 

 

Με αφορμή το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears, η Γουίδερσπουν μίλησε για τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τις γυναίκες, συγκρίνοντας την εποχή που και οι δυο τους ήταν στο στόχαστρο των tabloid.

 

Η Ρις Γουίδερσπουν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χώρισαν την ίδια χρονιά. Αμφότερες μεγάλωναν από δύο παιδιά υπό το αμείλικτο «βλέμμα» των παπαράτσι και κάποιες φορές τις κυνηγούσαν οι ίδιοι φωτογράφοι.

 

Την ακολουθούσαν στην εκκλησία, το σχολείο και την προπόνηση ποδοσφαίρου των παιδιών της. Υπήρξε εποχή που ένα τροχόσπιτο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της Γουίδερσπουν, με τις κάμερες στραμμένες στο παράθυρο της κουζίνας της όλη την ημέρα.

 

«Τα παιδιά μου μπορούν να σας πουν ιστορίες που ήταν στον παιδικό σταθμό και άνθρωποι σκαρφάλωναν στην οροφή των αυτοκινήτων μας», είπε στο TIME. Για όλα αυτά, η ηθοποιός θεωρεί ότι ήταν από τις τυχερές.

 


Ξέρει ότι άλλες γυναίκες, όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Πάρις Χίλτον και η Λίντσεϊ Λόχαν θεωρούνταν «κακές», ενώ γυναίκες όπως η ίδια και η φίλη της Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν οι «καλές». Θυμάται στιγμές που τη βιντεοσκοπούσαν να ουρλιάζει στις κάμερες, κάτι που δεν «σημάδεψε» τη φήμη της, όπως συνέβη με άλλες διάσημες γυναίκες.

 

«Τι θα γινόταν αν τα ΜΜΕ αποφάσιζαν ότι ήμουν κάτι άλλο; Θα βρισκόμουν σε μία εντελώς διαφορετική θέση», είπε στο περιοδικό.

 

«Θέλω να πω ότι ήταν οι αποφάσεις μου ή οι επιλογές που έκανα στην καριέρα μου, αλλά έμοιαζε πολύ αυθαίρετο. Και κάπως άθλιο», συμπλήρωσε, συγκρίνοντας την αντιμετώπιση που είχαν άλλες γυναίκες.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επλήγη δεξαμενόπλοιο - Νέο κύμα επιθέσεων Ισραήλ σε Ιράν

Διεθνή / Μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επλήγη δεξαμενόπλοιο - Νέο κύμα επιθέσεων Ισραήλ σε Ιράν

Το χτύπημα στο δεξαμενόπλοιο έγινε από «δύο άγνωσης προέλευσης βλήματα» κοντά στο Κατάρ - Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο Ισραήλ ενεργοποιήθηκαν για να αναχαιτίσουν πύραυλο από την Υεμένη
THE LIFO TEAM
Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή / Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο θεματοφύλακας του Λευκού Οίκου για τις μελλοντικές γενιές των Πρώτων Οικογενειών. Δεν είναι, όμως, ο ιδιοκτήτης του!» έγραψε ο δικαστής στην εισαγωγή της απόφασής του
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM