Η Rihanna απέσυρε την αγωγή που είχε κάνει το 2019 εναντίον του πατέρα της, λίγες εβδομάδες πριν το ραντεβού τους στα δικαστήρια. 

 

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε κατηγορήσει τον πατέρα της, Ronald Fenty, επειδή χρησιμοποίησε την επωνυμία της προκειμένου να προωθήσει το νέο τότε εγχείρημά του στον τομέα της ψυχαγωγίας με το όνομα 'Fenty Entertainment'.

 

Η ίδια είχε κάνει αγωγή στον πατέρα της επειδή είχε χρησιμοποιήσει την επωνυμία της προκειμένου να προωθήσει την καινούργια τότε εταιρία ψυχαγωγίας του, με όνομα «Fenty Entertainment». Επίσης είπε ότι ο ίδιος είχε προσπαθήσει να της κλείσει μια περιοδεία στο εξωτερικό χωρίς την άδειά της. 

 

Η δίκη είχε οριστεί να γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως κατέληξε σε εξωδικαστική συμφωνία με τον πατέρα και τον επιχειρηματικό συνεργάτη του. 

 

Η Rihanna, που κανονικά ονομάζεται Robyn Rihanna Fenty, κατέθεσε αγωγή πριν δυο χρόνια, στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν το εξής: «Αν και ο κ. Fenty είναι πατέρας της Rihanna, δεν έχει και ποτέ δεν είχε την άδεια να ενεργεί εκ μέρους της». 

 

Η τραγουδίστρια υποστήριξε πως το 2017, ο πατέρας της με έναν άλλο άντρα, τον Moses Perkins, δημιούργησαν μαζί την Fenty Entertainment, υποστηρίζοντας επανειλημμένα ότι έχει σχέση με τη Rihanna. 

 

Οι Ronald Fenty και Moses Perkins, είχαν συμφωνήσει για περιοδεία 15 εκατ. ευρώ στη Λατινική Αμερική και δύο ακόμη συναυλίες, σε Λος Άντζελες και Λας Βέγκας, χωρίς να το γνωρίζει η Rihanna.

 

Η 33χρονη σταρ είχε ζητήσει εκτός από αποζημίωση, να απαγορευτεί και η επιχείρηση με το όνομα «Fenty Entertainment».

 

Η Rihanna, που είναι η πλουσιότερη μουσικός παγκοσμίως, έχει μια προβληματική σχέση με τον πατέρα της, που στο παρελθόν έδινε μάχη με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά. 

 

Με πληροφορίες από BBC