Η ράπερ Da Brat περιμένει παιδί με την αρραβωνιαστικιά της: «Μεγαλώνει η οικογένεια»

Η ράπερ Da Brat περιμένει παιδί με την αρραβωνιαστικιά της: «Μεγαλώνει η οικογένεια» Facebook Twitter
0

Η ράπερ Da Brat ανακοίνωσε πως με την αρραβωνιαστικιά της Jesseca «Judy» Dupart περιμένουν το πρώτο τους παιδί, λιγότερο από ένα μήνα πριν τον γάμο τους. 

Το ζευγάρι έκανε την ανακοίνωση δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία στο Instagram, όπου η Da Brat αγκαλιάζει από πίσω την Dupart, που είναι CEO και συνιδιοκτήτρια των Kaleidoscope Hair Products, με τα χέρια τους να ακουμπούν τρυφερά την κοιλιά της. 

«Μεγαλώνουμε την οικογένεια», έγραψαν και οι δυο στη λεζάντα της φωτογραφίας. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Da Brat ενώ η Dupart έχει τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της. 

Το 2020, η 47χρονη ράπερ του «Give It 2 You» είπε ότι ξέρει ήδη πώς θα ήθελε να ονομάσει τη μέλλουσα κόρη της, αν και το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν. 

«Το παιδί μου θα έχει όλα τα ονόματά μου, αγάπη μου», είπε. «Το όνομά της θα ήταν Legacy Shawntae Dupart. Shawntae είναι το μικρό μου όνομα και Dupart είναι το επίθετο του μωρού μου. Ναι γλυκιά μου, συνέχισε την κληρονομιά των γονιών σου, αγάπη μου».

Με την Dupart αρραβωνιάστηκαν πέρυσι και επιβεβαίωσαν την είδηση σε ένα πάρτι με θέμα το «Coming To America», που προβλήθηκε στην εκπομπή τους «Brat Loves Jesseca», στο WE TV. 

Αργότερα ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν στις 22 Φεβρουαρίου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram από το τατουάζ της ράπερ με την επερχόμενη ημερομηνία γάμου τους. 

Μιλώντας στο Variety, τον Ιούνιο του 2020, η Da Brat είχε αναφερθεί στο coming out της μετά από σχεδόν 20 χρόνια που έκρυβε την σεξουαλικότητά της. 

«Η αντίδραση με έκανε να νιώσω τύπου, "γιατί δεν το έκανα πριν χρόνια;"» είπε, προσθέτοντας ότι έλαβε αμέτρητες κλήσεις και μηνύματα υποστήριξης. «Υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν: "Το ξέραμε". Λοιπόν, μπράβο σου! Τώρα το ξέρω κι εγώ και μπορώ να το πω. Το έκανα με δικούς μου όρους».

«Απλώς συμπληρώνουμε η μια την άλλα», πρόσθεσε για την DuPart. «Κάποιες πρώην σχέσεις μου δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν πώς σε διασύρουν τα social media- το μίσος και τα τρολ. Αλλά αυτή που έχω τώρα; Είναι φτιαγμένη για αυτό. Έχεις έναν σύντροφο από τον οποίο μπορείς να μάθεις, να εξελιχθείς, να σε εμπνέει. Μου αρέσει αυτό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ