ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η πρώτη δημοπρασία μαριχουάνας στην Ουάσινγκτον

Η πρώτη δημοπρασία μαριχουάνας στην Ουάσινγκτον Facebook Twitter
0

Το Σάββατο η εταιρεία Fireweed Farms πούλησε περίπου 160 κιλά μαριχουάνας σε μεταποιητές με κρατική άδεια, αναφέρει η Tri-City Herald. Η δημοπρασία έγινε κάτω από μια μαύρη τέντα εξοπλισμένη με θερμάστρες και η διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη δύο εκπροσώπων του Συμβουλίου ελέγχου αλκοόλ της Ουάσινγκτον. Οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν το δικαίωμα να μυρίσου δείγματα πριν κάνουν την προσφορά τους.

Η φύτευση της μαριχουάνας έγινε τον Μάιο και η συγκομιδή από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Ο ιδιοκτήτης της Fireweed Farms, Randy Williams, είχε ήδη πουλήσει ένα μέρος του προϊόντος αλλά η δημοπρασία έγινε για το μεγαλύτερο μέρος της συγκομιδής.

Ο Williams είπε ότι έκανε την δημοπρασία για να «ξεφορτωθεί το υλικό όσο πιο γρήγορα γίνεται» προκειμένου να περάσει χρόνο με τον εγγονό του, αντί να χάσει χρόνο συσκευάζοντάς το. Η αποξηραμένη μαριχουάνα τιμολογήθηκε ανά γραμμάριο και πουλήθηκε σε παρτίδες που κυμαίνονται από περίπου 250 γραμμάρια μέχρι τρία κιλά. Ο Williams είπε επίσης ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων, περίπου δώδεκα χιλιάδες ευρώ, σε σχολεία της περιοχής.

Ο υπολοχαγός Jeremy Wissing, αξιωματικός του στρατού και μέλος του Συμβουλίου ελέγχου της πολιτείας, είπε ότι ο ιδιοκτήτης του φάνηκε «καλός άνθρωπος». «Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση. Δεν πρόκειται για τσίρκο. Δεν βλέπω δημόσια κατανάλωση μαριχουάνας.»

Ο Willliams αρχικά ήλπιζε να βγάλει ένα εκατομμύριο δολάρια από την πώληση, αλλά κατά την διαδικασία είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος και με 600.000 – 700.000 δολάρια.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM