Η πρώτη αντίδραση της «απρόσκλητης» στο γάμο Λιν Σπίαρς δεν ήταν αυτή που ίσως περίμενε η Μπρίτνεϊ

Η πρώτη αντίδραση της «απρόσκλητης» στο γάμο Λιν Σπίαρς δεν ήταν αυτή που ίσως περίμενε η Μπρίτνεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Λίγα 24ωρα μετά το γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι σε στενό κύκλο στο Λος Άντζελες, η μητέρας της Λιν η οποία δεν έλαβε πρόσκληση ούτε για το μυστήριο ούτε για τη δεξίωση έστειλε το πρώτο μήνυμα στην κόρη της. 

«Φαίνεστε εκθαμβωτικοί και τόσο ευτυχισμένοι» σχολίασε η Λιν Σπίαρς κάτω από μία από τις αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ στο Instagram. 

«Ο γάμος σας είναι ονειρικός. Και το ότι τον κάνατε στο σπίτι σας, τον κάνει τόσο συγκινητικό και ιδιαίτερο. Είμαι τοοοόσο χαρούμενη για σένα, σ'αγαπώ!» πρόσθεσε η Λιν. 

Η 40χρονη Μπρίτνεϊ δεν κάλεσε ούτε την 67χρονη μητέρα της ούτε τον πατέρα της Τζέιμι μετά την προσωπική της περιπέτεια με τη σχεδόν 14χρονη κηδεμονία της, καθεστώς στο οποίο τής απαγορευόταν να παντρευτεί, να κάνει παιδί, ενώ τη διαχείριση της ζωής και της περιουσίας της είχαν άλλοι. 

Ο μόνος που κατάφερε να εξασφαλίσει μια πρόσκληση για τον γάμο ήταν ο αδερφός της Μπρίτνεϊ, Μπράιαν, ο οποίος ωστόσο δεν εμφανίστηκε. 

Αντιθέτως, ο 28χρονος γαμπρός είχε καλέσει πολλά μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ αυτών και τις τρεις αδερφές του.  Ο Ασγκάρι, τον οποίο η Μπρίτνεϊ γνώρισε το 2016 στα γυρίσματα βίντεο κλιπ της, υπήρξε και εκείνος επικριτικός απέναντι στην οικογένειάς της, αποκαλώντας μεταξύ άλλων «εντελώς μ@@@@α» τον 69χρονο Τζέιμι για «την απόπειρά του να ελέγξει τη ζωή της Μπρίτνεϊ». 

Η λίστα των λίγων προσκεκλημένων περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σελέμπριτις όπως οι Μαντόνα, Πάρις Χίλτον και Ντονατέλα Βερσάτσε -η οποία σχεδίασε το νυφικό, αλλά και το σμόκιν του γαμπρού. 

Με πληροφορίες από PageSix 
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM