Η προγονή της Κάμαλα Χάρις υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων, μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία

Η προγονή της Κάμαλα Χάρις υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων, μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία Facebook Twitter
0

Η προγονή της Κάμαλα Χάρις, Έλα Έμχοφ, υπέγραψε με ένα από τα κορυφαία πρακτορεία μοντέλων, IMG Models, έπειτα από την εμφάνισή της στην ορκωμοσία.

Η 22χρονη κόρη του συζύγου της Χάρις, Νταγκ Έμχοφ από τον πρώτο του γάμο, έγινε viral με την εμφάνισή της στην ορκωμοσία. Στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τις Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κάρλι Κλος και Ζιζέλ Μπούντχεν υπέγραψε αυτή την εβδομάδα και η Αμάντα Γκόρμαν, η ποιήτρια που διάβασε ποίημά της στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.


«Είναι τρομακτικό να μπαίνεις σε αυτό τον κόσμο που είναι υπερβολικά επικεντρωμένος σε εσένα και το σώμα σου», είπε στους New York Times η Έμχοφ, η οποία ήδη ασχολούνταν με το μόντελινγκ, συνεργαζόμενη με μικρότερο πρακτορείο.

«Ήμουν αρκετά έκπληκτη όταν συνέβησαν όλα με την IMG, γιατί όταν ήμουν μικρότερη ποτέ δεν το είδα αυτό ως κομμάτι του προγράμματός μου», συμπλήρωσε η 22χρονη που περιέγραψε τον εαυτό της ως άνθρωπο με «πολύ παράξενα τατουάζ και κάπως funky κούρεμα».

«Η Έλα εκφράζει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα θράσος και μια χαρά που εκπέμπει», δήλωσε ο πρόεδρος του IMG Models, Ιβάν Μπάρτ και συμπλήρωσε ότι όταν την είδε στην ορκωμοσία σκέφτηκε «Ουάου, εκφράζει τη μόδα». Για την εν λόγω εμφάνιση, που συγκέντρωσε τα βλέμματα, η Έμχοφ επέλεξε παλτό Miu Miu και φόρεμα Butsheva.


Η 22χρονη σπουδάζει καλές τέχνες και υφαντουργία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. «Πιστεύω ότι στόχος είναι τελικά να έχω το δικό μου brand πλεκτών», δήλωνε στο Vice τον Νοέμβριο, ενώ ήδη πουλά τα σχέδιά της από την ιστοσελίδα της, αν και προς το παρόν δεν δέχεται παραγγελίες.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM