Η προγονή της Κάμαλα Χάρις υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων, μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία

Η προγονή της Κάμαλα Χάρις υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων, μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία Facebook Twitter
0

Η προγονή της Κάμαλα Χάρις, Έλα Έμχοφ, υπέγραψε με ένα από τα κορυφαία πρακτορεία μοντέλων, IMG Models, έπειτα από την εμφάνισή της στην ορκωμοσία.

Η 22χρονη κόρη του συζύγου της Χάρις, Νταγκ Έμχοφ από τον πρώτο του γάμο, έγινε viral με την εμφάνισή της στην ορκωμοσία. Στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τις Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κάρλι Κλος και Ζιζέλ Μπούντχεν υπέγραψε αυτή την εβδομάδα και η Αμάντα Γκόρμαν, η ποιήτρια που διάβασε ποίημά της στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.


«Είναι τρομακτικό να μπαίνεις σε αυτό τον κόσμο που είναι υπερβολικά επικεντρωμένος σε εσένα και το σώμα σου», είπε στους New York Times η Έμχοφ, η οποία ήδη ασχολούνταν με το μόντελινγκ, συνεργαζόμενη με μικρότερο πρακτορείο.

«Ήμουν αρκετά έκπληκτη όταν συνέβησαν όλα με την IMG, γιατί όταν ήμουν μικρότερη ποτέ δεν το είδα αυτό ως κομμάτι του προγράμματός μου», συμπλήρωσε η 22χρονη που περιέγραψε τον εαυτό της ως άνθρωπο με «πολύ παράξενα τατουάζ και κάπως funky κούρεμα».

«Η Έλα εκφράζει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα θράσος και μια χαρά που εκπέμπει», δήλωσε ο πρόεδρος του IMG Models, Ιβάν Μπάρτ και συμπλήρωσε ότι όταν την είδε στην ορκωμοσία σκέφτηκε «Ουάου, εκφράζει τη μόδα». Για την εν λόγω εμφάνιση, που συγκέντρωσε τα βλέμματα, η Έμχοφ επέλεξε παλτό Miu Miu και φόρεμα Butsheva.


Η 22χρονη σπουδάζει καλές τέχνες και υφαντουργία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. «Πιστεύω ότι στόχος είναι τελικά να έχω το δικό μου brand πλεκτών», δήλωνε στο Vice τον Νοέμβριο, ενώ ήδη πουλά τα σχέδιά της από την ιστοσελίδα της, αν και προς το παρόν δεν δέχεται παραγγελίες.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα Χαμενεΐ μετά την ιρανική επίθεση: «Δεν βλάψαμε κανέναν – Δεν θα δεχθούμε επιθετικότητα»

Διεθνή / Μήνυμα Χαμενεΐ μετά την ιρανική επίθεση: «Δεν βλάψαμε κανέναν – Δεν θα δεχθούμε επιθετικότητα»

Η δήλωση Χαμενεΐ επιχειρεί να παρουσιάσει την ιρανική επίθεση ως μια «αμυντική απάντηση» στους αμερικανικούς βομβαρδισμούς που προηγήθηκαν, αποφεύγοντας ευθέως την έννοια της επιθετικότητας
LIFO NEWSROOM
Βασιλιάς Κάρολος: Το μήνυμα προς τους ερευνητές στην Ανταρκτική που γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Το μήνυμα προς τους ερευνητές στην Ανταρκτική που γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο

Με αφορμή την 70ή επέτειο της μετάδοσης της γιορτής του χειμερινού ηλιοστασίου της Ανταρκτικής από το BBC, στέλνοντας εμψυχωτικά μηνύματα σε απομακρυσμένους ερευνητικούς σταθμούς, ο βασιλιάς Κάρολος επαίνεσε το έργο των επιστημόνων που παρακολουθούν την κλιματική αλλαγή
LIFO NEWSROOM
Πλούσιοι Αμερικανοί σπεύδουν στη Νέα Ζηλανδία για «golden visa» μετά τη χαλάρωση των κανόνων

Διεθνή / Πλούσιοι Αμερικανοί σπεύδουν στη Νέα Ζηλανδία για «golden visa» μετά τη χαλάρωση των κανόνων

Η συντηρητική κυβέρνηση της χώρας μείωσε τα όρια επενδύσεων και κατάργησε τις γλωσσικές απαιτήσεις, προσελκύοντας Αμερικανούς επενδυτές εν μέσω παγκόσμιας αστάθειας
LIFO NEWSROOM
«Κατέβασαν τα πάντα»: Η OpenAI «έσβησε» τον Jony Ive μετά από νομική διαμάχη

Διεθνή / «Κατέβασαν τα πάντα»: Η OpenAI «έσβησε» τον Jony Ive μετά από νομική διαμάχη

Η δημιουργός του ChatGPT αναγκάστηκε να αφαιρέσει υλικό που σχετιζόταν με τη συμφωνία ύψους 6,4 δισ. δολαρίων με την startup io, μετά από καταγγελία της ανταγωνίστριας iyO που κατασκευάζει «έξυπνα» ακουστικά
LIFO NEWSROOM