Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα διορθώνει και δημοσιεύει «fake» επιστολή των Ρώσων

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα διορθώνει και δημοσιεύει «fake» επιστολή των Ρώσων Facebook Twitter
0

Την αντίδραση της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα προκάλεσε μια επιστολή την οποία δημοσίευσε η ρωσική εφημερίδα Izvestia και σε αυτή αναφέρεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσέλαβε τον ακτιβιστή Νικολάι Αλεξέγιεφ για "δυσφήμιση" των πολιτικών. Στο δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Αλεξέγιεφ είναι ομοφυλόφιλος και ακτιβιστής της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Υποτίθεται ότι το Department of State απευθύνεται στον Αλεξέγιεφ με την επιστολή αυτή ευχαριστώντας τον για τη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία, το Μάρτιο.

Η επιστολή ανέφερε: «Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεπής δράση του κινήματος των Gay κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης προκάλεσε την ευρεία κάλυψη της εκδήλωσης από τα ΜΜΕ, καθώς και αρνητικές αντιδράσεις από αξιωματούχους της Ρωσίας…».

"Έπειτα από τα αποτελέσματα αυτού του αγώνα, το  Υπουργείο Εξωτερικών έλαβε μια απόφαση ανακατανομής των κονδυλίων που διατίθενται για την προώθηση της δημοκρατίας στη Ρωσία μεταξύ των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα κινήματα των LGBT όπως το GayRussia.Ru και άλλες οργανώσεις ΛΟΑΤ, θα πάρουν  αύξηση της χρηματοδότησης σε βάρος των άλλων αντιπολιτευτικών δημοκρατικών οργανώσεων, η αποτελεσματικότητα των οποίων θεωρείται χαμηλή στην ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών στη Ρωσία."

Η αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα αντέδρασε στο δημοσίευμα τουιτάροντας την επιστολή στην οποία υπήρχαν διορθώσεις με κόκκινο στιλό.

Η «κοκκινισμένη» επιστολή συνοδευόταν από ένα μήνυμα: «Αγαπητή Izvestia, την επόμενη φορά που θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε πλαστά έγγραφα – να τα στέλνετε σε εμάς ώστε να είμαστε στην ευχάριστη θέση να διορθώσουμε τα λάθη σας.

Με εκτίμηση,. "

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ στην Ντόχα: Ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από το Κατάρ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ στην Ντόχα: Ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από το Κατάρ 20 μέρες μετά

«Ο Νετανιάχου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός ότι η ισραηλινή επίθεση εναντίον της Χαμάς στο Κατάρ σκότωσε ακούσια έναν στρατιώτη του Κατάρ», αναφέρει ο Λευκός Οίκος
LIFO NEWSROOM
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έκοψαν τις οπτικές ίνες σε πολλές επαρχίες για να αποτρέψουν «ανηθικότητες»

Διεθνή / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έκοψαν τις οπτικές ίνες σε πολλές επαρχίες για να αποτρέψουν «ανηθικότητες»

Οι τηλεφωνικές υπηρεσίες στη χώρα συχνά δρομολογούνται μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τις ίδιες οπτικές ίνες - Τις τελευταίες εβδομάδες, οι συνδέσεις στο διαδίκτυο ήταν εξαιρετικά αργές ή διακεκομμένες
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Η προεδρία αύξησε την καθαρή περιουσία του κατά 3 δισ. δολάρια σε έναν χρόνο

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Η προεδρία αύξησε την καθαρή περιουσία του κατά 3 δισ. δολάρια σε έναν χρόνο

Η οικονομική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, ενώ εκτιμάται πως θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο καθώς προχωρά η θητεία του
LIFO NEWSROOM
Ο δημιουργός της σειράς «The Morning Show», Mark Duplass, απαντά στις αντιδράσεις για το πρότζεκτ με τρανς άτομα

Διεθνή / Ο δημιουργός της σειράς «The Morning Show», Mark Duplass, απαντά στις αντιδράσεις για το πρότζεκτ με τρανς άτομα

Το έργο, το οποίο ανακοινώθηκε την Τετάρτη, έχει ως στόχο να δώσει βήμα σε τρανς κινηματογραφιστές, χρηματοδοτώντας πλήρως μια παραγωγή με πολύ μικρό προϋπολογισμό
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: Ο Τάιλερ Ρόμπινσον θα εμφανιστεί στο δικαστήριο

Διεθνή / Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον στο εδώλιο με τους εισαγγελείς να ζητούν τη θανατική ποινή

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ζητήσουν τη θανατική ποινή για τον 22χρονο άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντηρητικού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ.
LIFO NEWSROOM