Η Νικόλ Κίντμαν «εξαιρέθηκε» από την καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ, για γυρίσματα σειράς

Η Νικόλ Κίντμαν «εξαιρέθηκε» από την καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ, για γυρίσματα σειράς Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Νικόλ Κίντμαν εξαιρέθηκε από την καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ, όπου έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία φάνηκε να επιβεβαιώνει η τοπική κυβέρνηση. 

Η 54χρονη σταρ έφτασε στο Χονγκ Κονγκ για τα γυρίσματα της σειράς «The Expats», του Amazon TV, σύμφωνα με το HK01. Εθεάθη να κάνει ψώνια και γυρίσματα μετά την άφιξή της εκεί, από το Σίδνεϊ, την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα. 

Η κυβέρνηση, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην Νικόλ Κίντμαν, ανακοίνωσε ότι δόθηκε εξαίρεση στο προσωπικό ξένης παραγωγής, προκειμένου να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά. Η εξαίρεση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, καθώς το Χονγκ Κονγκ έχει από τους αυστηρότερους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στον κόσμο, λόγω της πανδημίας. 

Από τις χώρες που το Χονγκ Κονγκ θεωρεί ότι είναι «υψηλού κινδύνου» επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Μάλιστα, ακόμη και αυτοί πρέπει να μείνουν σε καραντίνα για τρεις εβδομάδες μετά την άφιξή τους. 

Εξαιτίας αυτών των περιορισμών, πολλοί κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ δεν μπορούν να επισκεφθούν συγγενείς ή να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Μάλιστα, από τα μεσάνυχτα στη λίστα των χωρών «υψηλού κινδύνου» προστίθενται άλλες 15 χώρες, ανάμεσα τους οι ΗΠΑ, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Γαλλία. 

Με πληροφορίες από Reuters
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ