Νιβ Κάμπελ: Μου έχει επιτεθεί αρκούδα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Η Νιβ Κάμπελ αποκάλυψε ότι της έχει επιτεθεί αρκούδα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων Facebook Twitter
EPA
0

Η ηθοποιός Νιβ Κάμπελ αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί επίθεση από αρκούδα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας.

Η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της Sidney Prescott στο franchise του «Scream», ήταν 17 ετών όταν έγινε το περιστατικό.

Μιλώντας στο The Kelly Clarkson Show, η Κάμπελ είπε ότι «Έπαιζα αυτόν τον ρόλο όπου υποτίθεται ότι η ηρωίδα είναι «ένα με τα ζώα» και υπήρχε μια σκηνή όπου με κυνηγούσε μια αρκούδα. Έφεραν αυτή την αρκούδα στο γύρισμα και μου έδωσαν πρώτα ένα μεγάλο μπουκάλι αναψυκτικού τύπου cola για να την ταΐσω».

Η Κάμπελ εξήγησε ότι της είπαν να βουτήξει το χέρι της στο μέλι και να τρέξει προς ένα δέντρο, όπου θα έπρεπε να γυρίσει το χέρι της προς την αρκούδα για να την ταΐσει.

«Γύρισα αλλά η αρκούδα δεν επιβράδυνε και δεν πλησίαζε το χέρι μου αλλά με πιάνει από το πόδι και με τραβάει μέσα στο δάσος. Η μητέρα μου που είχε έρθει στο σετ άρχισε να ουρλιάζει. Όλο το συνεργείο είχε παγώσει γιατί κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. Το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ είναι ότι «Με δαγκώνει».

Η Κάμπελ κατάφερε να ξεφύγει όταν ο φροντιστής της αρκούδας της πέταξε πέτρες για να της αποσπάσει την προσοχή. Τότε, η ηθοποιός άρχισε να «τρέχει και ανέβηκε πάνω σε έναν βράχο» για να σωθεί.

Παρά το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης επέμενε να μην ξανακάνουν τη λήψη, η Κάμπελ ήθελε να ξαναγυρίσουν τη σκηνή. «Και εγώ σαν άνθρωπος που θέλει να ικανοποιεί του άλλους, είπα «Όχι, αυτή ήταν η πρόβα». Δεν το έχουμε στην κάμερα. Ας το ξανακάνουμε».

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM