Η «νεκρή» που χτυπούσε μέσα από το φέρετρο, πέθανε επτά μέρες μετά

Εκουαδόρ: Πέθανε η γυναίκα που «ξύπνησε» κατά τη διάρκεια της κηδείας της Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας, σκορπώντας τρόμο στους συγγενείς της, πέθανε μία εβδομάδα αργότερα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Εκουαδόρ.

Το υπουργείο Υγείας του Εκουαδόρ επιβεβαίωσε πως η Bella Montoya πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, αφού πέρασε επτά μέρες σε κλίνη ΜΕΘ.

Συμπλήρωσε πως η 76χρονη ήταν υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά δεν παρείχε περισσότερα στοιχεία. 

Κατά τις πληροφορίες, η Bella Montoya ξύπνησε και άρχισε να χτυπάει το φέρετρό της στις 9 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν ήδη πέντε ώρες μέσα. 

Ο Gilberto Barbera Montoya, γιος της γυναίκας, επεσήμανε πως δεν έχει λάβει ακόμα καμία ιατρική εξήγηση για το τι συνέβη στη μητέρα του, αλλά προειδοποίησε πως δεν θα αφήσει την κατάσταση έτσι. 

Ενημέρωσε πως η θεία του έχει ήδη υποβάλει επίσημη καταγγελία για το περιστατικό, ζητώντας να μάθει ποιος ήταν ο γιατρός που την είχε κηρύξει νεκρή - αρχικά. 

Η σορός της μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει και την προηγούμενη κηδεία και αναμένεται να ενταφιαστεί σε δημόσιο κοιμητήριο, όπως είπε ο γιος της. 

Έχει σχηματιστεί τεχνική επιτροπή ώστε να εξετάσει την περίεργη υπόθεση. Θα ερευνηθεί το πώς βγήκε το πρώτο πιστοποιητικό θανάτου, επεσήμανε το υπουργείο.

Με πληροφορίες από Gaurdian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM