Η «νεκρή» που χτυπούσε μέσα από το φέρετρο, πέθανε επτά μέρες μετά

Εκουαδόρ: Πέθανε η γυναίκα που «ξύπνησε» κατά τη διάρκεια της κηδείας της Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας, σκορπώντας τρόμο στους συγγενείς της, πέθανε μία εβδομάδα αργότερα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Εκουαδόρ.

Το υπουργείο Υγείας του Εκουαδόρ επιβεβαίωσε πως η Bella Montoya πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, αφού πέρασε επτά μέρες σε κλίνη ΜΕΘ.

Συμπλήρωσε πως η 76χρονη ήταν υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά δεν παρείχε περισσότερα στοιχεία. 

Κατά τις πληροφορίες, η Bella Montoya ξύπνησε και άρχισε να χτυπάει το φέρετρό της στις 9 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν ήδη πέντε ώρες μέσα. 

Ο Gilberto Barbera Montoya, γιος της γυναίκας, επεσήμανε πως δεν έχει λάβει ακόμα καμία ιατρική εξήγηση για το τι συνέβη στη μητέρα του, αλλά προειδοποίησε πως δεν θα αφήσει την κατάσταση έτσι. 

Ενημέρωσε πως η θεία του έχει ήδη υποβάλει επίσημη καταγγελία για το περιστατικό, ζητώντας να μάθει ποιος ήταν ο γιατρός που την είχε κηρύξει νεκρή - αρχικά. 

Η σορός της μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει και την προηγούμενη κηδεία και αναμένεται να ενταφιαστεί σε δημόσιο κοιμητήριο, όπως είπε ο γιος της. 

Έχει σχηματιστεί τεχνική επιτροπή ώστε να εξετάσει την περίεργη υπόθεση. Θα ερευνηθεί το πώς βγήκε το πρώτο πιστοποιητικό θανάτου, επεσήμανε το υπουργείο.

Με πληροφορίες από Gaurdian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Διεθνή / Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο αμερικανικό διαβατήριό της εκδόθηκε με ανδρική ένδειξη φύλου, παρότι τα έγγραφά της είχαν αλλάξει εδώ και χρόνια, και ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να πάρει απάντηση. Η υπόθεση φωτίζει πώς η νέα πολιτική των ΗΠΑ για τα διαβατήρια αγγίζει ακόμη και τρανς πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει.
THE LIFO TEAM
Καναδός γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ειδήσεις / Γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ο Καναδός πορνοστάρ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε επί ώρες από αμερικανούς τελωνειακούς στο αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ για μία δεκαετία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM