Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά»

Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά» Facebook Twitter
0

Η Ναόμι Κάμπελ είναι πλέον μητέρα δυο παιδιών, αφού καλωσόρισε στη ζωή της ένα αγοράκι, όπως αποκάλυψε στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία των τριών τους.

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και περιβάλλεσαι με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου», έγραψε το 53χρονο πρώην σουπερμόντελ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά το μωρό στην αγκαλιά της, ενώ η 2 ετών κόρη της κρατάει το χέρι του με το δικό της.

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα», πρόσθεσε η Ναόμι Κάμπελ. 

Η Ναόμι Κάμπελ έχει μοιραστεί ελάχιστες φωτογραφίες της κόρης της, που είχε καλωσορίσει με μια εξίσου τρυφερή ανακοίνωση ξανά στο Instagram τον Μάιο του 2021.

«Μια όμορφη μικρή ευλογία που με επέλεξε να είμαι η μητέρα της», είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της, στην οποία είχε μοιραστεί τα νέα για το μωρό της.

«Είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που μοιράζομαι τώρα μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», έγραψε στη λεζάντα.

Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά» Facebook Twitter
Φωτ.: NAOMI CAMPBELL/INSTAGRAM
Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά» Facebook Twitter
Φωτ.: NAOMI CAMPBELL/INSTAGRAM

Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία ήταν 50 ετών όταν έγινε μητέρα, εμφανίστηκε πέρυσι στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2022 της βρετανικής Vogue μαζί με την 9 μηνών τότε κόρη της, όπου μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και ενθάρρυνε τους μεγαλύτερους ηλικιακά φίλους της μην «διστάζουν».

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα, αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό», δήλωσε.

Όπως εξήγησε, απέκτησε μια «εντελώς ανιδιοτελή» στάση απέναντι στη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το χάσμα ηλικίας 50 ετών ανάμεσα σε εκείνη και την κόρη της, ενώ παραδέχθηκε μάλιστα ότι ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες φίλες της να κάνουν κι εκείνες παιδιά.

«Λέω σε όλες, κάντε το! Μην διστάζετε!», είπε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΑΒΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα, εν μέσω κρίσης καυσίμων και απορριμμάτων στην Αβάνα

Στην Αβάνα, η έλλειψη πετρελαίου έχει αρχίσει να παραλύει ακόμη και την αποκομιδή απορριμμάτων, με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια και τις αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα
THE LIFO TEAM
Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Νέο βιβλίο αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι ο Ουίλιαμ του έχει επιτεθεί σωματικά

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί ότι ο Ουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, λόγω διαφωνίας που ξεκίνησε για τη Μέγκαν Μαρκλ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM