ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Η Ν. Κορέα αποκάλυψε πως έχει εν αναμονή σχέδιο δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Ν. Κορέα αποκάλυψε πως έχει εν αναμονή σχέδιο δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν Facebook Twitter
1

Η Ν. Κορέα έχει μια επίλεκτη ομάδα στρατού στην αναμονή έτοιμη να δολοφονήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε περίπτωση που η χώρα νιώσει πως απειλείται από τα πυρηνικά όπλα της Β, Κορέας, αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας της χώρας.

Σε ερώτηση στη Βουλή αν έχει ήδη συσταθεί ειδική στρατιωτική μονάδα που θα μπορούσε να εξοντώσει τον ηγέτη της Β. Κορέας, ο Han Min-koo είπε: "Ναι, έχουμε τέτοιου είδους σχέδιο". "Η Ν. Κορέα έχει μια γενική ιδέα και ανάλογο σχέδιο ώστε να χρησιμοποιήσει πυραύλους ακριβείας με στόχο τις εγκαταστάσεις του εχθρού σε μεγάλες περιοχές όπως επίσης και να εξοντώσει τον ηγέτη τους" πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το CNN, από καιρό υπήρχαν εικασίες για ένα τέτοιου είδους σχέδιο αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε ποτέ επιβεβαιωθεί επισήμως από την Ν. Κορέα.

1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κουτσή πάπια» ή κάποιος με κληρονομιά; Πώς η ανακοίνωση Μπάιντεν επηρεάζει τις σχέσεις των ΗΠΑ με ξένους ηγέτες

Διεθνή / «Κουτσή πάπια» ή αφήνει κληρονομιά; Πώς η ανακοίνωση Μπάιντεν επηρεάζει τις σχέσεις των ΗΠΑ με ξένους ηγέτες

Η ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν έρχεται σε ταραχώδη περίοδο στις παγκόσμιες υποθέσεις, με συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Γάζα και έναν αυξανόμενο ανταγωνισμό ΗΠΑ-Κίνας
LIFO NEWSROOM
Καταγγέλλουν Φειδία για χλευασμό κατά αγνοούμένων στην Κύπρο - «Δεν είσαι η μόνη ορφανή»

Διεθνή / Καταγγέλλουν Φειδία για χλευασμό κατά αγνοούμένων στην Κύπρο - «Δεν είσαι η μόνη ορφανή»

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν μέλη του Συνδέσμου ζήτησαν από τον 24χρονο ευρωβουλευτή να προωθήσει το ζήτημα των αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο, αντιμετώπισαν απρεπή συμπεριφορά, ειρωνείες και χλευασμό.
LIFO NEWSROOM
«Δεν έχει χάρισμα»: Το δηλητηριώδες editorial του Economist για την Καμάλα Χάρις

Διεθνή / «Δεν έχει χάρισμα»: Το δηλητηριώδες editorial του Economist για την Καμάλα Χάρις

«Υπάρχει αρκετή “αυθεντικότητα” που φαίνεται να επιθυμούν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι από τους πολιτικούς τους, η οποία βρίσκεται κρυμμένη στο υπόβαθρο και την καριέρα της Χάρις» επισημαίνει το περιοδικό
LIFO NEWSROOM