Η Μέρκελ πετάει το γάντι στον Τραμπ: Λάθος του οι απειλές στη Βόρεια Κορέα

Η Μέρκελ πετάει το γάντι στον Τραμπ: Λάθος του οι απειλές στη Βόρεια Κορέα Facebook Twitter
0

Η Γερμανία και οι ΗΠΑ διαφωνούν στον τρόπο διαχείρισης της κρίσης με την Πιονγκγιάνκ, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, καταδικάζοντας τις απειλές που διατύπωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να «καταστρέψει ολοκληρωτικά» τη Βόρεια Κορέα.

Η επιβολή κυρώσεων και η διπλωματία είναι οι μοναδικές οδοί προκειμένου η Βόρεια Κορέα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τόνισε η Μέρκελ.


«Αντιτίθεμαι σε τέτοιου είδους απειλές» επισήμανε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης στο τηλεοπτικό δίκτυο Deutsche Welle όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ομιλία Τραμπ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.


«Θεωρούμε κάθε μορφή στρατιωτικής λύσης ως απόλυτα ανάρμοστη και επιμένουμε στην εύρεση μιας διπλωματικής λύσης» πρόσθεσε η ίδια.


«Κατά την άποψή μου οι κυρώσεις και η εφαρμογή τους είναι η σωστή απάντηση. Στο ζήτημα της Βόρειας Κορέας, θεωρώ λάθος ο,τιδήποτε άλλο» κατέληξε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΤΗΣΗ

Διεθνή / Πότε να κλείσετε και πότε να πετάξετε: Τips για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια το 2026

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι αλλάζουν οι «χρυσοί κανόνες» για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, καθώς τόσο οι ημέρες κράτησης όσο και οι περίοδοι ταξιδιού επανακαθορίζονται με βάση τις νέες ταξιδιωτικές συνήθειες των επιβατών
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη σύλληψη Άντριου - Η ερώτηση που αγνόησαν

«Παρά τα ταραχώδη τρία χρόνια από την τελευταία της στιγμή στα Bafta, η Κέιτ έκανε μια διακριτική εμφάνιση στην τελετή απονομής» σχολιάζει η βρετανική Vogue
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM