Η Μέρκελ πάλι καθιστή - Μετά τα περιστατικά με το τρέμουλο, έμεινε σε καρέκλα στην τελετή ανάκρουσης εθνικών ύμνων

Η Μέρκελ πάλι καθιστή - Μετά τα περιστατικά με το τρέμουλο, έμεινε σε καρέκλα στην τελετή ανάκρουσης εθνικών ύμνων Facebook Twitter
0

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισε να είναι πάλι καθιστή σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής υποδοχής ενός ξένου ηγέτη, μετά τα περιστατικά που την έδειχναν να τρέμει σύγκορμη.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μέρκελ επέλεξε την καρέκλα, και που μάλλον απέφυγε να ρισκάρει μια ακόμη κρίση με τρέμουλο. Την περασμένη εβδομάδα, η Μέρκελ παρέμεινε καθιστή για πρώτη φορά στην τελετή υποδοχής για την πρωθυπουργό της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν. Σήμερα, η Μέρκελ και η πρωθυπουργός της Μολδαβίας Μάια Σάντου παρέμειναν καθιστές κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των χωρών τους στην ομοσπονδιακή καγκελαρία στο Βερολίνο. Κατόπιν σηκώθηκαν και αποχώρησαν.

Το έντονο τρέμουλο της Μέρκελ παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στα μέσα Ιουνίου σε μια δεξίωση προς τιμή του νέου προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η Μέρκελ είχε τότε απαντήσει πως το περιστατικό οφειλόταν σε αφυδάτωση, καθώς έκανε πολύ ζέστη εκείνη την ημέρα. Αύριο, 17 Ιουλίου η καγκελάριος Μέρκελ γίνεται 65 ετών.

Πλέον όμως όλες οι κινήσεις της Μέρκελ είναι στο μικροσκόπιο καθώς πολλοί ανησυχούν για πρόβλημα με την υγεία της. Χθες μάλσιτα σχολιάστηκε πως στο Παρίσι, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ημέρα της Βαστίλης, παρουσιάστηκε λαχανιασμένη κατά την διάρκεια δηλώσεων στον Τύπο.

 

«Η Καγκελάριος ανέβηκε βιαστικά τις σκάλες προκειμένου να συναντήσει τους δημοσιογράφους που την περίμεναν» και είχε καθυστερήσει στο επόμενο ραντεβού της, δήλωσε ο εκπρόσωπός Στέφεν Ζάιμπερτ και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να αναφέρει ούτε και λόγος για εικασίες.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιθανότερες εκδοχές για το τι είναι τα επεισόδια τρόμου της Μέρκελ
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ