No.1

«Η Μέρκελ φταίει για τα δεινά μας»

«Η Μέρκελ φταίει για τα δεινά μας» Facebook Twitter
0

Νέα επίθεση κατά της Γερμανίας έκανε σήμερα το πρωί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με αφορμή τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ευρώπη. «Η δεινή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι το αποτέλεσμα των μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από την Ευρώπη, όπου η Γερμανία έχει ηγεμονικό ρόλο», δήλωσε δίνοντας συνέντευξη σε κανάλι του ομίλου του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το ΑΜΠΕ. Κινούμενος σε κλίμα υποψηφίου για τις ιταλικές εκλογές ο Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε ότι θα καλύψει το έλλειμμα στον κρατικό προϋπολογισμό με αύξηση των φόρων στα αλκοολούχα ποτά και επισήμανε ότι θα εξαλείψει τις περιττές δημόσιες δαπάνες. Μάλιστα, τόνισε ότι θεωρεί αυτό το στόχο «απολύτως δυνατό.»

Yπενθυμίζεται ότι μετά την ανακοίνωση του Μπερλουσκόνι ότι επιστρέφει στην ενεργό πολιτική, η Γερμανία είχε προειδοποιήσει διά του υπουργού των Εξωτερικών Βέστερβελε, να μην χρησιμοποιηθεί προεκλογικά η χώρα για λαικισμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν θα το ανεχτούμε."

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM