Η Μελάνια Τραμπ δεν θα ξεναγήσει την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα ξεναγήσει την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μία μέρα απομένει για την τελετή ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με μεγάλους απόντες το απερχόμενο προεδρικό ζεύγος Τραμπ. 

Μία τελετή διαφορετική από όλες τις άλλες τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των αιματηρών γεγονότων που σημειώθηκαν στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο αλλά και της απουσίας του απερχόεμνου προέδρου από την ορκωμοσία. 

Η μετάβαση της εκτελεστικής εξουσίας θα γίνει παρουσία λίγων. Μάλιστα, την απουσία του από την αυριανή τελετή ορκωμοσίας έχει ήδη ανακοινώσει ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ θα είναι ο αμερικανός πρόεδρος μετά από 152 χρόνια, που δεν θα παραβρεθεί στην ορκωμοσία του διαδόχου του, Τζο Μπάιντεν. 

Την «πλάτη» της στο ζεύγος Μπάιντεν φαίνεται πως γυρίζει και η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια Τραμπ δεν θα ξεναγήσει την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Οι Τραμπ, σύμφωνα με τον independent, θα αναχωρήσουν λίγες ώρες νωρίτερα για τη Φλόριντα, ενώ τους Μπάιντεν αναμένεται να  υποδεχθούν στον Λευκό Οίκο υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Με πληροφορίες από independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ