Η Μαντόνα εξέφρασε την υποστήριξή της στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καταδικάζοντας την κηδεμονία του πατέρα της και ζητώντας την ελευθερία της.

 

Η 62χρονη τραγουδίστρια, που το 2003 είχε κάνει ντουέτο με την Σπίαρς στο τραγούδι «Me Against the Music», εμφανίστηκε οργισμένη για τους περιορισμούς, με τους οποίους ζει η Σπίαρς εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

 

 

«Δώστε σε αυτή τη γυναίκα πίσω την ζωή της. Η δουλεία καταργήθηκε πριν πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχεία που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Είναι παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων!», έγραψε σε Instagram Stoyry και συνέχισε: «Μπρίτνεϊ, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!».

 

Η Μαντόνα δημοσίευσε το μήνυμα πάνω από μια φωτογραφία της, όπου φορά κοντό μπλουζάκι με το όνομα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς πάνω του. 

 

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί διάσημοι έχουν στηρίξει δημοσίως το κίνημα #FreeBritney μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο, πριν ένα μήνα, όπου ζήτησε μεταξύ άλλων ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, να μπει στη φυλακή. 

 

Η Μαντόνα με μπλούζα Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η δουλεία καταργήθηκε καιρό πριν»