Η Μαντόνα με μπλούζα Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η δουλεία καταργήθηκε καιρό πριν»

Η Μαντόνα με μπλούζα Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η δουλεία καταργήθηκε καιρό πριν» Facebook Twitter
EPA/ETIENNE LAURENT
0

Η Μαντόνα εξέφρασε την υποστήριξή της στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καταδικάζοντας την κηδεμονία του πατέρα της και ζητώντας την ελευθερία της.

Η 62χρονη τραγουδίστρια, που το 2003 είχε κάνει ντουέτο με την Σπίαρς στο τραγούδι «Me Against the Music», εμφανίστηκε οργισμένη για τους περιορισμούς, με τους οποίους ζει η Σπίαρς εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

«Δώστε σε αυτή τη γυναίκα πίσω την ζωή της. Η δουλεία καταργήθηκε πριν πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχεία που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Είναι παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων!», έγραψε σε Instagram Stoyry και συνέχισε: «Μπρίτνεϊ, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!».

Η Μαντόνα δημοσίευσε το μήνυμα πάνω από μια φωτογραφία της, όπου φορά κοντό μπλουζάκι με το όνομα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς πάνω του. 

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί διάσημοι έχουν στηρίξει δημοσίως το κίνημα #FreeBritney μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο, πριν ένα μήνα, όπου ζήτησε μεταξύ άλλων ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, να μπει στη φυλακή. 

Η Μαντόνα με μπλούζα Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η δουλεία καταργήθηκε καιρό πριν» Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM