Η Μαντόνα «έπαθε» Wednesday: Έκανε τον viral χορό της Τζένα Ορτέγκα με το τραγούδι της Lady Gaga

Η Μαντόνα «έπαθε» Wednesday: Έκανε τον viral χορό της Τζένα Ορτέγκα με το τραγούδι της Lady Gaga Facebook Twitter
0

Ούτε η Μαντόνα κατάφερε να αντισταθεί στη Wednesday Addams, επιστρέφοντας στα social media με έναν ξέφρενο χορό.

Φορώντας ένα μαύρο cargo παντελόνι, κορσέ και κίτρινα γυαλιά ηλίου, η 64χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να χορεύει τον viral χορό της Wednesday, από την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Στο τελευταίο της βίντεο στο TikTok, χορεύει το Bloody Mary της Lady Gaga - το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία το 2022 λόγω της σειράς Wednesday του Netflix - 12 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού.

@madonna♬ original sound - heyy

Το τραγούδι αναβίωσε χάρη στη σειρά με πρωταγωνίστρια την Τζένα Ορτέγκα, που στο τέταρτο επεισόδιο χορεύει το τραγούδι Goo Goo Muck των The Cramps σε έναν σχολικό χορό.

Ο χορός που έκανε η Τζένα έγινε viral στο TikTok αλλά με διαφορετικό τραγούδι από αυτό που παίζεται στην ταινία.

Αντί για το Goo Goo Muck που έγινε viral, στα βίντεο που μοιράστηκαν χρησιμοποιήθηκε το Bloody Mary της Lady Gaga. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011, να γίνει ξανά επιτυχία - παρά το γεγονός ότι δεν παίχτηκε στη σειρά. 

Η Τζένα Ορτέγκα αποκάλυψε ότι ο viral χορός τής πήρε μόνο δύο ημέρες για να τον χορογραφήσει.

«[Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον] ήρθε στο τρέιλερ μου περίπου δύο ημέρες πριν τα γυρίσματα και είπε: "Γεια σου Τζένα, ξέρω ότι είπες ότι ήθελες να το χορογραφήσεις μόνη σου". Μου λέει: "Ξέρω ότι το έχεις, το έχεις δουλέψει, δεν ανησυχώ καν γι' αυτό. Σε εμπιστεύομαι"», είπε η ηθοποιός στο The Tonight Show With Jimmy Fallon. 

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν είχε κάνει καθόλου εξάσκηση. «Δεν τα είχα ξανακάνει όλα αυτά. Έκανα τσέλο εκείνη την εβδομάδα και ξιφασκία. Απλά δεν είχα το χρόνο... Θεέ μου, κλωτσούσα τον εαυτό μου. Ένιωθα τόσο ανόητη», είπε. 

Η Τζένα πρόσθεσε ότι παρακολούθησε «ο,τιδήποτε έπεσε στα χέρια της» προκειμένου να πάρει έμπνευση για το τι θα έπρεπε να κάνει για το χορό.

«Δεν είμαι χορεύτρια. Δεν κάνω τίποτα από αυτά. Δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Δεν κοιμήθηκα για δύο ημέρες. Είδα βίντεο με τους Siouxsie and the Banshees, τον Denis Lavant στο Beau Travail. Βρήκα αρχειακό υλικό με goth παιδιά να χορεύουν στα κλαμπ τη δεκαετία του '80. Lene Lovich, Nina Hagen. Και τότε, την ημέρα εκείνη, σκέφτηκα: "Εντάξει, ας δούμε τι θα γίνει"», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM
Η δημοπρασία που φέρνει το design στο πιο ακριβό του σημείο

Διεθνή / Όλα όσα κρύβει η πώληση της συλλογής Γκούντσμπουργκ, η δημοπρασία design που μπορεί να γράψει ιστορία

Καθρέφτες της Κλοντ Λαλάν, έπιπλα του Ρουλμάν και του Ζαν Ρουαγιέρ, αλλά και έργα των Ρόθκο, Πικάσο και Πωλ Κλέε, συνθέτουν μια συλλογή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το κύρος και τη δύναμη του design.
THE LIFO TEAM
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΧΑΜΕΝΕΕΙ

Διεθνή / Από το τελεσίγραφο στην εκεχειρία: Το παρασκήνιο της συμφωνίας Χαμενεΐ-Τραμπ

Λίγο πριν η Μέση Ανατολή βρεθεί στο χείλος μιας καταστροφικής σύγκρουσης, μια αιφνιδιαστική διπλωματική στροφή και ένα παρασκηνιακό θρίλερ επαφών, οδήγησαν σε μια εύθραυστη εκεχειρία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
THE LIFO TEAM