Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι το φόρεμά της από την ορκωμοσία Μπάιντεν ήταν αλεξίσφαιρο.

 

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο, «The Star Spangled Banner», στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ πριν ο Τζο Μπάιντεν ορκιστεί ως ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο.

 

Μιλώντας για την τιμή που αισθάνεται για την πρόσκληση αυτή να τραγουδήσει στην ορκωμοσία, είπε στο περιοδικό Vogue ότι «Αυτή πρέπει να είναι μια από τις ημέρες, σε ολόκληρη την ζωή της, για την οποία αισθάνεται πολύ υπερήφανη.

 

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία Μπάιντεν
AP

 

»Όπως πολλοί άνθρωποι στην Αμερική, ένιωσα έναν βαθύ φόβο όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος και η αλλαγή των προέδρων αυτών είναι κάτι για το οποίο θα μπορώ να πω τα πάντα στα παιδιά μου.


«Τραγούδησα με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό για μένα, αλλά αν δεν ήμουν αυτή που είμαι σήμερα, θα ήμουν μάχιμη δημοσιογράφος. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου».

 

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία Μπάιντεν
AP

 

Αναπολώντας τις στιγμές εκείνες είπε ότι «Όταν ήμουν στο Καπιτώλιο, μια μέρα πριν από την ορκωμοσία, θυμάμαι ότι περπατούσα και έψαχνα για στοιχεία για την εξέγερση» είπε αναφερόμενη στην εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ.


Πριν από την τελετή, εξέφρασε την επιθυμία της αυτή η στιγμή να σηματοδοτήσει «μια ημέρα ειρήνης για όλους τους Αμερικανούς».

 

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία Μπάιντεν
AP

 

«Μια μέρα για την αγάπη, όχι το μίσος. Μια μέρα αποδοχής, όχι φόβου. Μια μέρα για να ονειρευόμαστε τη μελλοντική μας χαρά ως χώρα. Ένα όνειρο που δεν είναι βίαιο, ένα όνειρο που παρέχει ασφάλεια στις ψυχές μας. Αγάπη, από το Καπιτώλιο».

 

Η Lady Gaga στήριξε την εκστρατεία του Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου, εμφανιζόμενη σε μια ειδική εκδήλωση για τον Αμερικανό Πρόεδρο στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, όπου έδωσε μια ομιλία και ερμήνευσε τα «Shallow» και «You and I».

 

 

Με π

ληροφορίες του Vogue/NME