ΤΩΡΑ

Η κόρη του Έλον Μασκ κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος

Έλον Μασκ: Η κόρη του κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος- Ζητά να ταυτοποιηθεί ως γυναίκα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένα από τα παιδιά του Έλον Μασκ αρνείται να έχει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του και καταθέτει αίτηση αλλαγής ονόματος.

Συγκεκριμένα έχει προχωρήσει όλες τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να αλλάξει ολόκληρο το όνομά της και την ταυτότητα του φύλου της.

Τα έγγραφα κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες από τον γεννημένο ως Xavier Musk.

Το παιδί του δισεκατομμυριούχου ενηλικιώθηκε τον Απρίλιο και θέλει να αλλάξει το όνομά και την ταυτότητά του σε Vivian Jenna Wilson.

Στα έγγραφα, το παιδί του Μασκ λέει ότι πλέον θέλει να αναγνωρίζεται επίσημα ως γυναίκα. Ωστόσο, η αλλαγή του ονόματος δεν αφορά μόνο στο φύλο αλλά και στην απαλλαγή από το διάσημο όνομα του πατέρα της.

Σύμφωνα με το TMZ, που επικαλείται τα συγκεκριμένα έγγραφα, ως αιτία της αλλαγής αναφέρεται «Η ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον, ούτε επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή».

Ούτε ο Μασκ ούτε η κόρη του έχουν μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για την σχέση τους ή την μετάβασή της. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2020 ο Έλον Μασκ δήλωσε την στήριξή του στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αλλά πρόσθεσε πως «όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

Η Vivian έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Griffin ενώ το επώνυμό της, Wilson, είναι της μητέρας της, της Καναδής συγγραφέα, Justine Wilson, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μασκ από το 2000 ως το 2008.

Η ακρόαση της Vivian έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.
 

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM
Τιμ Νταν: Ποιος είναι ο υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει να εκλέξει τον Τραμπ

Διεθνή / Τιμ Νταν: O υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει πρόεδρο τον Τραμπ

Αν και πιστεύει ότι το χρήμα δημιουργεί «ψευδαίσθηση ελέγχου» ο Νταν χρηματοδοτεί με εκατομμύρια την εκστρατεία του Τραμπ - Ποιος είναι ο μεγιστάνας των ορυκτών καυσίμων και το πιο ισχυρό πρόσωπο στο Τέξας
LIFO NEWSROOM