Η Violet Grohl, η 15χρονη κόρη του frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, εμφανίστηκε μαζί με τον μπαμπά της για μια εκπληκτική διασκευή στο «Take the Box» της Amy Winehouse.

 

Η διασκευή είναι μέρος των Hanukkah Sessions όπου ο Dave Grohl και ο παραγωγός Greg Kurstin συνεργάζονται για να διασκευάσουν οκτώ τραγούδια Εβραίων καλλιτεχνών προς τιμήν της γιορτής του Χάνουκα.

 

«Παρά την αναφορά αυτού του τραγουδιού σε ένα «Σουτιέν Moschino, με αγόρασες τα περασμένα Χριστούγεννα», είναι γνωστό ότι η καταπληκτική γυναίκα πίσω από το τραγούδι ήταν στην πραγματικότητα Εβραία», γράφει στη  λεζάντα του βίντεο. «Έφυγε πολύ νωρίς... Η κυρία Amy Winehouse και το "Take The Box» καταλήγει.

 

Ο Grohn βρίσκεται στα ντραμς, με τον Kurstin στο πιάνο, καθώς η 15χρονη Violet τραγουδά. Είναι το πρώτο από τα τραγούδια των Hanukkah Sessions όπου ο Grohl δεν κάνει φωνητικά. Aντίθετα δίνει την κεντρική σκηνή στην ταλαντούχα κόρη του.

 

Ο περήφανος πατέρας μίλησε πρόσφατα για τη μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του στο podcast SmartLess με τους Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes.

 

«Η κόρη μου Violet, που είναι 15 ετών, είναι η πιο ταλαντούχα μουσικός που έχει γνωρίσει ποτέ αυτή η οικογένεια», είπε ο Grohl. «Eχει απίστευτη μνήμη, μουσική μνήμη. Μπορεί να πάρει ένα όργανο και να το μάθει μέσα σε μια εβδομάδα» είπε.

 

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί μαζί και στο παρελθόν ενώ τώρα είναι μια από τις backup τραγουδίστριες του συγκροτήματος των Foo Fighters και ταξιδεύει μαζί τους σε περιοδεία.

 

Ο Grohl μίλησε επίσης για τη Violet με τoν Carson Daly στο TODAY τον Οκτώβριο. «Τα παιδιά μου με εμπνέουν και είναι αυτή η αγάπη, που όταν βγαίνω σε περιοδεία, με κάνει να θέλω να παίζω μουσική ακόμα περισσότερο», είπε ο Grohl.

 

 

Με πληροφορίες του Today