Η Κέιτι Πέρι ετοιμάζεται για ταξίδι στο διάστημα με την Blue Origin του Τζεφ Μπέζος

Κέιτι Πέρι, Γκέιλ Κινγκ και Λόρεν Σάντσεζ θα ταξιδέψουν στο διάστημα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / @katyperry
0

Η Blue Origin του Τζεφ Μπέζος, στέλνει στην επόμενη πτήση της στο διάστημα ένα γυναικείο πλήρωμα, μεταξύ των οποίων η Κέιτι Πέρι, η παρουσιάστρια της εκπομπής «CBS Mornings» Γκέιλ Κινγκ και η Λόρεν Σάντσεζ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Πέμπτη τα έξι άτομα που θα πετάξουν στην αποστολή NS-31. Το πλήρωμα περιλαμβάνει επίσης την Αμερικανίδα αεροδιαστημική μηχανικό Αΐσα Μπόου από τις Μπαχάμες, την ακτιβίστρια για τα πολιτικά δικαιώματα, Αμάντα Νγκουιέν και την παραγωγό ταινιών Κεριάν Φλυνν.

Αυτή η πτήση θα πραγματοποιηθεί «την άνοιξη», διευκρίνισε η αμερικανική εταιρεία σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αυτή θα είναι η 11η επανδρωμένη πτήση που θα πραγματοποιήσει η Blue Origin, η οποία προτείνει ήδη εδώ και χρόνια τουριστικές πτήσεις στο διάστημα με τον πύραυλό της New Shepard και διεξήγαγε τον Ιανουάριο την πρώτη τροχιακή πτήση της, χάρη σε έναν ισχυρότερο πύραυλο, τον New Glenn.

Η εταιρεία Blue Origin έχει ήδη μεταφέρει 52 ανθρώπους, μεταξύ αυτών και άλλες διασημότητες, όπως τον Ουίλιαμ Σάτνερ, που ενσάρκωσε τον κυβερνήτη Κερκ στη σειρά Σταρ Τρεκ, πάνω από τη γραμμή Κάρμαν, που ορίζει σε ύψος 100 χιλιομέτρων τα σύνορα του διαστήματος, σύμφωνα με μια διεθνή συνθήκη.

Σε αυτήν την εμπειρία, διάρκειας κάποιων λεπτών, οι επιβάτες μπορούν να απομακρυνθούν από τη θέση τους και να αιωρηθούν για λίγο σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Η τιμή του εισιτηρίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι επιβάτες της αποστολής

Το εξαμελές πλήρωμα αποτελείται από ισχυρές γυναικείες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους:

  • Amanda Nguyen: Δικηγόρος και ακτιβίστρια πολιτικών δικαιωμάτων, γνωστή για τον ρόλο της στη διαμόρφωση του Sexual Assault Survivors' Rights Act, που υπεγράφη το 2016 από τον τότε Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
  • Kerianne Flynn: Παραγωγός κινηματογράφου.
  • Aisha Bowe: Πρώην επιστήμονας πυραυλικής τεχνολογίας της NASA και υπέρμαχος της γυναικείας εκπροσώπησης στους τομείς STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά).

Οι διάσημοι που εκτοξεύτηκαν με τον Bezos

Η αποστολή της Perry είναι η τελευταία σε μια σειρά επανδρωμένων πτήσεων της Blue Origin, στην οποία έχουν συμμετάσχει πολλές διασημότητες:

  • Ο παρουσιαστής του "Good Morning America" Michael Strahan ταξίδεψε με τον New Shepard τον Δεκέμβριο του 2021.
  • Ο εμβληματικός ηθοποιός του "Star Trek" William Shatner έγινε το γηραιότερο άτομο που ταξίδεψε στο διάστημα, όταν συμμετείχε στη δεύτερη επανδρωμένη αποστολή.
  • Ο ίδιος ο Jeff Bezos ήταν ανάμεσα στους πρώτους επιβάτες της πρώτης επανδρωμένης αποστολής της εταιρείας.

Με πληροφορίες από Variety, ABC News

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM