Η Κάθι Γκρίφιν για την αφαίρεση του καρκίνου: «Νομίζω ότι θα είμαι καλά»

Η Κάθι Γκρίφιν λέει μετά την αφαίρεση του καρκίνου: «Νομίζω ότι θα είμαι καλά» Facebook Twitter
epa
0

Η Κάθι Γκρίφιν μιλάει με ειλικρίνεια για την πορεία της ανάρρωσής της μετά από εγχείριση που έκανε για την αφαίρεση καρκινικού όγκου.

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο Instagram περιγράφοντας το πώς νιώθει μετά την αφαίρεση μέρους του αριστερού της πνεύμονα. «Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο ήταν λίγο δυσκολότερη από ό,τι περίμενα. Απόψε θα είναι η πρώτη μου νύχτα χωρίς ναρκωτικά παυσίπονα. Γεια Tylenol, η νέα μου καλύτερη φίλη!» έγραψε στο Instagram.

«Η τελευταία φορά που ήμουν σε νοσοκομείο ήταν τον Ιούνιο του 2020 όταν προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πήρα υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα χάπια».

Συνέχισε: «Με περισσότερο από ένα χρόνο να είμαι καθαρή και χωρίς φάρμακα, τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και χωρίς αυτά τα χάπια του διαβόλου. Ξέρετε τι; Φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον εθισμό περισσότερο από τον καρκίνο. Έτσι, νομίζω ότι θα γίνω καλά». Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Γκρίφιν αποκάλυψε ότι έπρεπε να αφαιρέσει μέρος του πνεύμονα λόγω της διάγνωσης καρκίνου στο στάδιο 1.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM