Η Κάθι Γκρίφιν για την αφαίρεση του καρκίνου: «Νομίζω ότι θα είμαι καλά»

Η Κάθι Γκρίφιν λέει μετά την αφαίρεση του καρκίνου: «Νομίζω ότι θα είμαι καλά» Facebook Twitter
epa
0

Η Κάθι Γκρίφιν μιλάει με ειλικρίνεια για την πορεία της ανάρρωσής της μετά από εγχείριση που έκανε για την αφαίρεση καρκινικού όγκου.

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο Instagram περιγράφοντας το πώς νιώθει μετά την αφαίρεση μέρους του αριστερού της πνεύμονα. «Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο ήταν λίγο δυσκολότερη από ό,τι περίμενα. Απόψε θα είναι η πρώτη μου νύχτα χωρίς ναρκωτικά παυσίπονα. Γεια Tylenol, η νέα μου καλύτερη φίλη!» έγραψε στο Instagram.

«Η τελευταία φορά που ήμουν σε νοσοκομείο ήταν τον Ιούνιο του 2020 όταν προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πήρα υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα χάπια».

Συνέχισε: «Με περισσότερο από ένα χρόνο να είμαι καθαρή και χωρίς φάρμακα, τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και χωρίς αυτά τα χάπια του διαβόλου. Ξέρετε τι; Φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον εθισμό περισσότερο από τον καρκίνο. Έτσι, νομίζω ότι θα γίνω καλά». Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Γκρίφιν αποκάλυψε ότι έπρεπε να αφαιρέσει μέρος του πνεύμονα λόγω της διάγνωσης καρκίνου στο στάδιο 1.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM