Η Γερμανία ετοιμάζει πιστοποιητικό εμβολιασμού για κινητά - Για είσοδο σε συναυλίες ή εστιατόρια

Η Γερμανία ετοιμάζει πιστοποιητικό εμβολιασμού για κινητά - Για είσοδο σε συναυλίες ή εστιατόρια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EPA/CLEMENS BILAN
0

Την εισαγωγή πιστοποιητικού εμβολιασμού για χρήση στα κινητά τηλέφωνα αποφάσισε το «υπουργικό συμβούλιο κορωνοϊού».

Όπως αναφέρει η BILD σε σχετικό δημοσίευμα, το πιστοποιητικό θα είναι έτοιμο στο τέλος του β' εξαμήνου του τρέχοντος έτους και θα χρησιμοποιείται για την είσοδο των εμβολιασμένων π.χ. σε συναυλίες ή εστιατόρια.

Από τον Ιανουάριο του 2022 οι πληροφορίες εμβολιασμού θα προστίθενται στον ηλεκτρονικό φάκελο ασθενών για χρήση στο κινητό τηλέφωνο, τονίζει η εφημερίδα.

Ανοιχτός στο εγχείρημα εμφανίζεται ο επικεφαλής της Μόνιμης Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμβολιασμών Τόμας Μέρτενς.

Όπως λέει στην εφημερίδα, στον τομέα του ιδιωτικού Δικαίου, σε κινηματογράφους, θέατρα, εστιατόρια και αεροπορικές εταιρείες, ο ίδιος μπορεί σίγουρα να φανταστεί ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

«Έχει ήδη προβλεφθεί πολλές φορές σε διεθνές επίπεδο, οπότε δεν είμαστε σε θέση να το αποτρέψουμε», δηλώνει, επισημαίνοντας ότι είναι ταυτόχρονα σημαντικό να επαρκεί η προσφορά των εμβολίων, ώστε να μην μειονεκτεί κανείς. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM