Η fake κληρονόμος, Άννα Σόροκιν, ετοιμάζει έκθεση στη Νέα Υόρκη -Με έργα που δημιούργησε στη φυλακή

Η Άννα Σόροκιν Facebook Twitter
Φωτ: Johannes Schmitt-Tegge/picture alliance via Getty Images
0

Η Άννα Σόροκιν, η fake κληρονόμος που εξαπάτησε τους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης και έγινε σειρά στο Netflix, πρόκειται να εγκαινιάσει την πρώτη της ατομική έκθεση στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Independent, η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στο Public Hotel, θα αποτελείται από σκίτσα που δημιούργησε η ίδια κατά τη διάρκεια της κράτησής της.

«Ήθελα να απαθανατίσω μερικές από τις στιγμές των περασμένων ετών, τόσο απαρατήρητες όσο και εμβληματικές, χρησιμοποιώντας τα περιορισμένα εργαλεία που έχω στη διάθεσή μου», είπε η Άννα Σόροκιν στο Page Six.

«Μερικά από τα έργα είναι απλά, άλλα είναι πιο αφηρημένα και θα είναι μοναδικά σε νόημα και εμφάνιση», πρόσθεσε.

Όπως είπε η Σόροκιν, σπούδασε «fashion illustration στο Parsons στο Παρίσι, αλλά δεν έχω σκιτσάρει έκτοτε και μόνο τώρα σε αυτή τη φυλακή της Νέας Υόρκης».

«Έχετε ήδη ακούσει πολλά, αλλά αυτή είναι η αρχή που λέω την ιστορία μου, την αφήγησή μου, από τη δική μου οπτική γωνία», τόνισε.

Ο εκπρόσωπος πωλήσεων έργων τέχνης της Σόροκιν, Κρις Μάρτιν, αποκάλυψε ότι η νέα έκθεση θα περιέχει 20 από τα νέα έργα της «κληρονόμου».

Προσθέτει, δε, ότι ορισμένα από τα υλικά που χρειαζόταν η Άννα Σόροκιν για να ζωγραφίσει δεν μπόρεσαν να περάσουν στην φυλακή. «Τα μόνα υλικά που πήραμε ήταν μερικά χρωματιστά μολύβια και χαρτί ακουαρέλας 9 x 12. Βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στα στυλό και τα μολύβια της στη φυλακή», ανέφερε.

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM