Η έπαυλη της Coco Chanel στη Σκωτία θα γίνει πολυτελές ξενοδοχείο

Η έπαυλη της Coco Chanel στη Σκωτία θα γίνει πολυτελές ξενοδοχείο Facebook Twitter
0

Σε πολυτελές ξενοδοχείο θα μετατραπεί η πρώην έπαυλη της Coco Chanel στην Σκωτία.


Τη δεκαετία του 1920, η Coco Chanel μετέφερε το γαλλικό στυλ της στην ύπαιθρο της Σκωτίας, κάνοντας το Rosehall Estate θερινή κατοικία της.

Πήγαινε στο πέτρινο αρχοντικό με τον Χιου Μπέντορ Γκρόσβενορ, δούκα του Γουέστμινστερ και έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Το κτήμα εγκαταλείφθηκε για 52 χρόνια, αλλά σύντομα θα μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο αφού αποκτήθηκε από έναν αγοραστή, το όνομα του οποίου, δεν αποκαλύπτεται.

Η κατοικία εδώ και δύο χρόνια ήταν διαθέσιμη προς πώληση στην τιμή των τριών εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Η έπαυλη της Coco Chanel στη Σκωτία θα γίνει πολυτελές ξενοδοχείο Facebook Twitter

Αρχικά χτισμένο το 1820, το ρουστίκ αρχοντικό 22 δωματίων αναδιαμορφώθηκε από τη σχεδιάστρια μόδας, η οποία «έντυσε» τον χώρο με ταπετσαρίες και διακοσμητικά περισσότερο προσαρμοσμένα στην παριζιάνικη ευαισθησία της.

Σύμφωνα με το Ιστορικό Περιβάλλον της Σκωτίας, δημόσιο όργανο που προστατεύει και προβάλλει τα ιστορικά αξιοθέατα της Σκωτίας, η Chanel εφάρμοσε το πρωτοποριακό στυλ της στην έπαυλη.

Το αρχοντικό Rosehall Estate βρίσκεται σε έκταση 1,7 στρεμμάτων στα Χάιλαντς της Σκωτίας που περιλαμβάνει πέντε υπαίθριους χώρους, έναν κήπο, μια λίμνη και έναν ποταμό.

Στην κατοικία η Chanel φιλοξένησε αρκετούς γνωστούς επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του Ουίνστον Τσόρτσιλ προτού γίνει πρωθυπουργός και της οικογένειάς του.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM