Η «Emirates» μόλις πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο

Η «Emirates» μόλις πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο Facebook Twitter
1

Η «Emirates» μόλις εγκαινίασε τη μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο, πετώντας χωρίς στάση από το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στο Ντουμπάι.

Αρχικά, η πτήση ήταν υπολογισμένο να διαρκέσει 17 ώρες και 15 λεπτά, καλύπτοντας μία απόσταση 8.819 μιλίων, κάτι που την καθιστά τη μακρύτερη πτήση αεροπλάνου στον κόσμο.

Ωστόσο, η πτήση διήρκεσε λιγότερο του αναμενομένου: Η οριστική διάρκεια της ήταν 16 ώρες και 24 λεπτά.

Οι συνθήκες πτήσεις μεταβλήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

«Είναι μια σημαντική εξέλιξη για τους πελάτες μας, για την Emirates, καθώς και για τη Νέα Ζηλανδία. Αναμένουμε υψηλή ζήτηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, παρέχοντας μια επιπλέον ώθηση στην εισερχόμενη τουριστική κίνηση στη Νέα Ζηλανδία που τώρα ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια το χρόνο. Αναμένουμε επίσης ότι η υπηρεσία θα είναι δημοφιλής με τους Νεοζηλανδούς που αναζητούν ταχύτερες συνδέσεις στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Gary Chapman, πρόεδρος του Ομίλου Emirates.

Στην αρχή, η συγκεκριμένη πτήση θα εκτελείται από ένα Airbus A380, αλλά στη συνέχεια το αεροπλάνο θα αντικατασταθεί από ένα Boeing 777-200LR.

Watch our inaugural Dubai-Auckland non-stop service land in Auckland.

Δημοσιεύτηκε από Emirates στις Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ