Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το μωρό της: «Όμορφο αγόρι»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το μωρό της: «Όμορφο αγόρι» Facebook Twitter
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον σύζυγό της. Instagram
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της, που ήρθε στον κόσμο στις 8 Μαρτίου. 

Η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από μερικές ημέρες, όταν γεννήθηκε ο μικρός Σιλβέστερ Απόλο, του οποίου το φύλο αποκάλυψε μόλις τώρα. 

«Όμορφο αγόρι», σχολίασε στο στιγμιότυπο που την δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της και να θηλάζει το 2 εβδομάδων παιδί της, κάνοντας για πρώτη φορά αναφορά στο φύλο του. 

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα άρθρο στη Vogue, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξήγησε γιατί δεν ήθελε να πει το φύλο του μωρού. 

«Όταν με τον άντρα μου λέμε σε φίλους ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα "συγχαρητήρια" είναι σχεδόν πάντα, "Ξέρετε τι θέλετε;". Μας αρέσει να απαντάμε πως δεν θα μάθουμε το φύλο μέχρι το παιδί να γίνει 18 ετών και μετά να μας πει», είχε γράψει τότε. 

«Όλοι γελάνε. Υπάρχει ωστόσο αλήθεια σε όλο αυτό, πως οι πιθανότητες είναι μακράν πιο περίπλοκες από οποιαδήποτε γεννητικά όργανα μπορεί να έχει όταν γεννηθεί. Στην τελική δεν έχουμε ιδέα ποιος μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου», πρόσθεσε. 

Εκτός από την πρώτη φωτογραφία όπου επιβεβαίωσε την γέννηση του μωρού, η 29χρονη Έμιλι μοιράστηκε πρόσφατα και μερικά στιγμιότυπα από τον τοκετό.

Ωστόσο εκείνο που συζητούν εντυπωσιασμένοι οι φανς της είναι πόσο σύντομα επανήλθε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη, όπως φαίνεται σε Instagram Stories που δημοσίευσε η ίδια αλλά και φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα  με τον σύζυγό της, το νεογέννητο παιδί τους και τον σκύλο τους, Colombo, στη Νέα Υόρκη.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το μωρό της: «Όμορφο αγόρι» Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM
Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM