Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απαντά στις φήμες πως ήταν η πρώτη του πρίγκιπα Χάρι

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απαντά στις φήμες πως ήταν η πρώτη του πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
0

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ θέλει να διαλύσει όλες τις φήμες γύρω από το όνομά της, ενόψει της κυκλοφορίας του πολυσυζητημένου βιβλίου για την ζωή του πρίγκιπα Χάρι.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό Saturday Times, η 57χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε αν ήταν η άγνωστη «όμορφη μεγαλύτερη γυναίκα στην εξοχή», με την οποία ο 38χρονος πρίγκιπας φέρεται να έκανε σεξ για πρώτη φορά όταν ήταν έφηβος.

Η επίμαχη αποκάλυψη φέρεται να περιλαμβάνεται στο «Spare» - την 416 σελίδων αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

«Όχι εγώ. Είμαι αθώα. Χα!», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο πρακτορείο. «Όχι. Δεν είμαι εγώ. Με τίποτα».

Μετά την αποκαλυπτική σειρά του Netflix "Harry & Meghan", η βασιλική οικογένεια φέρεται να είναι "εξαιρετικά νευρική" για τον αντίκτυπο των απομνημονευμάτων.

Μετά την αμφιλεγόμενη σειρά «Harry & Meghan» του Netflix, στη βασιλική οικογένεια φέρεται να επικρατεί «τεράστιος εκνευρισμός» για τον αντίκτυπο που θα έχει το βιβλίο.

«Οι συνέπειες θα είναι εκτεταμένες και ενδεχομένως εξαιρετικά καταστροφικές», δήλωσε ο βασιλικός σχολιαστής Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς στη Daily Mail.

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, φέρεται να έχει «απαυδήσει» με τον μικρότερο αδελφό του και τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στο ντοκιμαντέρ. Ο Χάρι υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο Γουίλιαμ του φώναξε μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ στη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με το ότι με την Μέγκαν Μαρκλ σκόπευαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα το 2020.

Το συγκεκριμένο ζήτημα ενδέχεται να αναφέρεται επίσης στο επερχόμενο βιβλίο.

«Για να το θέσουμε απλά, δεν πρόκειται να κάνει χαλαρά οικογενειακά Χριστούγεννα», δήλωσε πηγή στην Daily Mail. 

Ακόμη και ο τίτλος του βιβλίου προκάλεσε εικασίες ότι αναφέρεται στον δια βίου ρόλο του Χάρι ως «εφεδρικού» διαδόχου του Γουίλιαμ και σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς, «υπονοεί ότι [ο Χάρι] δεν εκτιμήθηκε ή... ότι δεν ένιωθε στο επίκεντρο των γεγονότων».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM