Η Ekaterina Samoutsevitch αντεπιτίθεται

Η Ekaterina Samoutsevitch αντεπιτίθεται Facebook Twitter
1

H Ekaterina Samoutsevitch, μέλος των Pussy Riot που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, δείχνει πως δεν φοβάται και συνεχίζει τον αγώνα της κατά του Πούτιν, όπως αναφέρει η Le Monde.

Συγκεκριμένα η τριαντάχρονη ακτιβίστρια κατέφυγε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να καταγγείλει τις συνθήκες κράτησής της αλλά και για τον περιορισμό ελευθερία του λόγου της, σύμφωνα με τη δικηγόρο της Irina Khrounova.

Η ίδια υποστήριξε ότι οι υπεύθυνοι δεν άφηναν επίτηδες τα μέλη του πανκ συγκροτήματος να κοιμηθούν, επιβάλλοντάς τους εξουθενωτικά ωράρια.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM