Η EasyJet ακυρώνει πάνω από 200 πτήσεις λόγω απεργίας

Η easyJet ακυρώνει πάνω από 200 πτήσεις από και προς Πορτογαλία λόγω απεργίας Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η βρετανική εταιρία easyJet ακύρωσε πάνω από 200 πτήσεις από και προς τα πορτογαλικά αεροδρόμια που ήταν προγραμματισμένες από αύριο, Πέμπτη, έως το Σάββατο, λόγω απεργίας του προσωπικού καμπίνας που έχει ως βάση του την Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε χθες.

Η εταιρία ακύρωσε 232 από τις 1.138 προγραμματισμένες πτήσεις κατά τις τρεις ημέρες της απεργίας, όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις, και που έχουν ήδη ενημερωθεί από την easyJet, μπορούν να επιλέξουν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους ή να πετάξουν με άλλη πτήση, πρόσθεσε η εταιρία που τόνισε ότι «οι πτήσεις προς την Πορτογαλία από άλλες βάσεις στο εξωτερικό δεν επηρεάζονται» από την απεργιακή κινητοποίηση.

Η πορτογαλική κυβέρνηση έχει εξάλλου θεσπίσει την παροχή των ελάχιστων υπηρεσιών, κάτι που θα επιτρέψει να διασφαλιστούν ορισμένες συνδέσεις προς το νησί της Μαδέρας, το Λονδίνο, τη Γενεύη ή το Λουξεμβούργο.

Το συνδικάτο προσωπικού καμπίνας της easyJet που έχει ως βάση του την Πορτογαλία είχε προειδοποιήσει στα τέλη Ιουλίου για την απεργία ζητώντας τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM