Η Αυστραλία ετοίμασε ταινία για να τρομάξει τους μετανάστες (video)

Η Αυστραλία ετοίμασε ταινία για να τρομάξει τους μετανάστες (video) Facebook Twitter
12

Η Αυστραλία που ακολουθεί αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, έφτιαξε μια ταινία με στόχο να τρομάξει τους μετανάστες, ώστε να μείνουν μακριά από τη χώρα.

Το τμήμα Μετανάστευσης της Αυστραλίας ανέθεσε σε εταιρεία το γύρισμα ενός φίλμ το οποίο δείχνει  τις δυσκολίες των Αφγανών που προσπαθούν να φτάσουν στην Αυστραλία. Η ταινία έχει ως στόχο να αποτρέψει πιθανούς μετανάστες, δείχνοντάς τους τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η ταινία, που ονομάζεται "Ταξίδι» γυρίστηκε στο Αφγανιστάν, τη Μαλαισία και την Ινδονησία. Οι αφγανοί αιτούντες άσυλο εμφανίζονται να αντιμετωπίζουν λαθρέμπορούς, επικίνδυνα νερά και απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, ενώ προσπαθούν να φτάσουν στην ήπειρο.

Η τηλεοπτική ταινία, που στοίχισε 6 εκατ. δολάρια,  παρουσιάστηκε στο Αφγανιστάν για πρώτη φορά την Παρασκευή. Θα εμφανιστεί σε διάφορες χώρες στην γλώσσα κάθε χώρας.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM