Ο Πούτιν απάντησε στα αστεία των G7 για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες του: Με εκείνους ημίγυμνους θα ήταν αηδιαστικό το θέαμα

Η απάντηση Πούτιν στα αστεία των ηγετών της G7: Αηδιαστικό θέαμα αν ήταν ημίγυμνοι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Οι δυτικοί ηγέτες χλεύασαν τα «αθλητικά επιτεύγματα» του Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν συναντήθηκαν για τη Σύνοδο της G7 και ο Ρώσος ηγέτης δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλιά τους. 

Οι ηγέτες της G7 αστειεύτηκαν, μπροστά στις κάμερες, για τις παλιότερες φωτογραφίες του στις οποίες ήταν γυμνόστηθος και αυτός απάντησε ότι το θέαμα θα ήταν «αηδιαστικό» αν επιχειρούσαν να τον μιμηθούν. 

Την ώρα που έπαιρναν τις θέσεις τους οι ηγέτες, για να ξεκινήσουν οι συνομιλίες στο πλαίσιο της Συνόδου της G7, ο Μπόρις Τζόνσον αστειεύτηκε ότι θα μπορούσαν να βγάλουν τα ρούχα τους. «Με σακάκια; Χωρίς σακάκια; Μπορούμε να βγάλουμε τα ρούχα μας;», αστειεύτηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν». 

Ο Τζάστιν Τριντό συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: «Θα κάνουμε ιππασία γυμνόστηθοι», αναφερόμενος σε μία από τις πιο γνωστές πόζες του Ρώσου ηγέτη. «Α ναι, η ιππασία είναι το καλύτερο», σχολίασε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Μπόρις Τζόνσον συμπλήρωσε; «Πρέπει να τους δείξουμε τους θωρακικούς μύες μας».

Η απάντηση του Ρώσου ηγέτη ήρθε από το Τουρκμενιστάν, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα. Ο Πούτιν σχολίασε ότι, σε αντίθεση με τον ίδιο, οι δυτικοί ηγέτες κάνουν κατάχρηση αλκοόλ και δεν αθλούνται. 

«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν, από τη μέση και πάνω ή κάτω. Αλλά πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση το θέαμα θα ήταν αηδιαστικό», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι για να έχει κάποιος ωραία εμφάνιση «είναι απαραίτητο να σταματήσει να κάνει κατάχρηση αλκοόλ και να έχει άλλες κακές συνήθειες, να γυμνάζεται και να μετέχει σε αθλήματα». 

Με πληροφορίες από Politico

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο δισεκατομμυριούχος που χρηματοδοτεί τη γαλλική Ακροδεξιά

Καθώς η Γαλλία εκλέγει χιλιάδες δημάρχους, ένας δισεκατομμυριούχος που δεν ζει καν στη χώρα επιχειρεί να επηρεάσει το πολιτικό της μέλλον, χρηματοδοτώντας δίκτυα, υποψηφίους και οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της ακροδεξιάς
THE LIFO TEAM
Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Διεθνή / Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Μια σειρά πρόσφατων μέτρων, όπως η απαγόρευση χρήσης μακιγιάζ για τις γυναίκες στον δημόσιο τομέα και η περσινή επιβολή της πλήρους κάλυψης του σώματος στις δημόσιες παραλίες, εντείνουν τους φόβους για στροφή προς τον συντηρητισμό
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / To Ιράν προειδοποιεί για «ανεπανόρθωτη καταστροφή» αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές του εγκαταστάσεις

Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα πλήξει «ανεπανόρθωτα» τις ενεργειακές υποδομές σε ολόκληρη την περιοχή, διατηρώντας τις τιμές της ενέργειας σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα
THE LIFO TEAM