Η Χόουπ Χικς, μία 28χρονη καλλονή πρώην μοντέλο, αποτελεί και επίσημα την έμπιστη σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με διευρυμένες πλέον ευθύνες στον επικοινωνιακό τομέα του Λευκού Οίκου.

 

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο
EPA

 

Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητεί έναν νέο διευθυντή επικοινωνίας για να αντικαταστήσει τον αποπεμφθέντα Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος απολύθηκε μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του για ανάρμοστες δηλώσεις του στον Τύπο, η Χικς θα συνεργαστεί με τη γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι ως μία προσωρινή λύση για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή επικοινωνίας.

 

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο
EPA
 

 

Θεωρητικά ο Λευκός Οίκος στο μεταξύ θα προσπαθεί να βρει έναν μόνιμο αντικαταστάτη του Σκαραμούτσι, αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ενώ η κόρη του Προέδρου έχει προσωπική σχέση με την Χικς.

 

 


Η 28χρονη Χικς βρίσκεται από καιρό στην ομάδα της στρατηγικής επικοινωνίας του Τραμπ και είναι ένας από τους πιο έμπιστους και αφοσιωμένους συνεργάτες του προέδρου.

 

Ξεκίνησε ως γραμματέας Τύπου του Τραμπ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2015 και το γραφείο της βρίσκεται ακριβώς έξω από το Οβάλ Γραφείο. Έχει επίσης στενούς δεσμούς με την κόρη του προέδρου Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, που είναι ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

 

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο
EPA

 

Το όνομα της Χικς είχε προταθεί τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης του Τραμπ για να αναλάβει τη θέση της υπεύθυνης γραμματέως Τύπου, αν και κατά τη χρονική στιγμή εκείνη, ουδείς θεωρούσε πως είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο αυτό, σύμφωνα με την Washigton Post.

 

Με πληροφορίες New York Times

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr