Η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει τοκετό στο σπίτι για το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι, στην κατοικία τους στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα.

 

Η Δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το δεύτερο παιδί της, που είναι κορίτσι, στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με βασιλικές πηγές, και το μωρό θα είναι ο πρώτος γόνος βασιλικής οικογένειας που γεννιέται στις ΗΠΑ. 

 

Ενώ ήταν έγκυος στον γιο της, Άρτσι, η Μέγκαν είχε ονειρευτεί αρχικά να γεννήσει στο Frogmore Cottage, το σπίτι στη Βρετανία όπου έμενε με τον πρίγκιπα Χάρι, με την βοήθεια μιας ομάδας από γυναίκες μαίες. 

 

Επειδή όμως ο Άρτσι είχε μια εβδομάδα καθυστέρηση, η Μέγκαν μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Μαΐου του 2019, με τον Χάρι στο πλευρό της. 

 

Χάρι και Μέγκαν σχεδιάζουν τοκετό στο σπίτι για το δεύτερο παιδί
Η Μέγκαν με τον Χάρι αγόρασαν πέρυσι στο σπίτι τους, αξίας 14.5 εκατ. δολαρίων, στο Μοντεσίτο, αφότου παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. EPA/TOBY MELVILLE

 

«Το σχέδιο της Μέγκαν ήταν να κάνει τοκετό στο σπίτι με τον Άρτσι, αλλά ξέρετε τι λένε ακόμη και για τα καλύτερα πλάνα», δήλωσε πηγή στη New York Post. «Στο τέλος, οι γιατροί την συμβούλευσαν να πάει στο νοσοκομείο και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ασφαλής γέννηση του Άρτσι. Αλλά έχει ένα όμορφο σπίτι στην Καλιφόρνια, ένα υπέροχο περιβάλλον για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της». 

 

Στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψαν πως περιμένουν κορίτσι, ενώ η Μέγκαν έδειξε την φουσκωμένη κοιλιά της στην κάμερα, σημειώνοντας ότι γεννά μες στο καλοκαίρι αλλά χωρίς να δώσει ακριβή ημερομηνία. 

 

«Ένα κορίτσι, τι παραπάνω να ζητήσεις; Αλλά τώρα έχουμε την οικογένειά μας. Έχουμε τους τέσσερίς μας και τα δυο σκυλιά μας, και είναι υπέροχα», σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι. 

 

Η γέννηση της κόρης τους, που θα γίνει πριγκίπισσα όταν ο παππούς της, πρίγκιπας Κάρολος ανέβει τελικά στο θρόνο, θα διαφέρει πολύ από εκείνη του αδερφού της, Άρτσι. Όταν γεννήθηκε, το ζευγάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε πότε ούτε πού έγινε ή ποιος έκανε τον τοκετό. Ωστόσο συμφώνησαν σε μια φωτογράφιση για να παρουσιάσουν τον νεογέννητο τότε Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν στον κόσμο. 

 

«Είναι άγνωστο, τώρα που η Μέγκαν με τον Χάρι είναι απλοί πολίτες αν θα ανακοινώσουν την γέννηση ή πώς θα γίνει αυτό. Πλέον δεν έχουν να λογοδοτήσουν στο βασιλικό πρωτόκολλο», σημείωσε βασιλική πηγή.