Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε καινούργια δουλειά ως στέλεχος σε startup

Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε καινούργια δουλειά ως στέλεχος σε startup Facebook Twitter
EPA/VICKIE FLORES
0

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έπιασε καινούργια δουλειά ως στέλεχος σε startup στη Σίλικον Βάλλεϊ.

Όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο ίδιος στη Wall Street Journal, θα γίνει chief impact officer [επικεφαλής του τμήματος απήχησης] της BetterUp Inc., εταιρίας online coaching και ψυχικής υγείας. 

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε ο Χάρι στην εφημερίδα σχετικά με την πρώτη του δουλειά. «Η ενεργητική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», πρόσθεσε. 

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τα σχέδιά του να εργαστεί πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ παραδέχθηκε στην Όπρα Γουίνφρεϊ αυτό το μήνα πως είχες τάσεις αυτοκτονίας ενώ βρισκόταν παγιδευμένη μες στη βασιλική οικογένεια. 

Ο Χάρι είπε πως εδώ και μερικούς μήνες χρησιμοποιεί προσωπικά την εφαρμογή της BetterUp και έναν coach. 

«Ο coach που είναι, ειλικρινά, καταπληκτικός και πάντα μου έδινε άριστες συμβουλές και μια φρέσκια οπτική, κάτι τόσο πολύτιμο», είπε στη WSJ. 

Ο Alexi Robichaux, CEO της BetterUp, αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για σύμβαση εργασίας του πρίγκιπα Χάρι ή τον τρόπο πληρωμής του, σημειώνει η εφημερίδα. 

Ωστόσο «είναι ένας σημαντικός και αξιόλογος ρόλος», είπε ο Robichaux για την προσθήκη του Χάρι στην εταιρία. «Είναι συνώνυμος με αυτή την προσέγγιση ψυχικής υγείας και του να επενδύεις πραγματικά στον εαυτό σου», πρόσθεσε.

Ο Χάρι αναμένεται να συμμετέχει σε διάφορες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων στρατηγικής ανάπτυξης νέων προϊόντων, φιλανθρωπικές συνεισφορές, και να υποστηρίξει δημόσια θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ