Χάρι και Μέγκαν: «Φτωχοί και τέταρτης κατηγορίας σελέμπριτι» για τα δεδομένα του Χόλιγουντ

Χάρι και Μέγκαν: «Φτωχοί και τέταρτης κατηγορίας σελέμπριτι» για τα δεδομένα του Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι φτωχοί για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο, Τίνα Μπράουν, η οποία, μάλιστα, αστειεύτηκε πως «ο Ίλον Μασκ είναι ακόμα ελεύθερος, αν η δούκισσα θέλει να αλλάξει». 

Η συγγραφέας των βιβλίων The Palace Papers και The Diana Chronicles ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να αναζητά σπίτι στην Καλιφόρνια. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μαρκλ κοιτάζει «ιδιωτικό ακίνητο» στο Χόουπ Ραντς, μια αριστοκρατική περιοχή λίγα χιλιόμετρα από τη σημερινή τους κατοικία στο Μοντεσίτο. 

«Ναι, και μέχρι ένα σημείο ίσως ψάχνει κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Ο Έλον Μασκ είναι ακόμα ελεύθερος, αυτό έχω να πω μόνο» πρόσθεσε. 

«Ταπεινό σπιτάκι» η έπαυλη των Σάσεξ 

Μιλώντας στο φεστιβάλ Henley Literary η Μπράουν ανέφερε: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο να είσαι τέταρτης κατηγορίας σελέμπριτι που, για εκείνους (τους πλούσιους της Καλιφόρνια) δεν έχουν πολλά λεφτά. Είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο να είσαι μ'αυτούς τους βαθούπλουτους ανθρώπους». 

«Στο Μοντεσίτο όπου ζουν, η έπαυλή τους των 14 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα ταπεινό σπιτάκι, σε σύγκριση με αυτά που έχουν άλλοι εκεί» πρόσθεσε. 

Η Μπράουν, πρώην συντάκτρια των Tatler, Vanity Fair και New Yorker, είχε επικοινωνήσει με πολλούς ανθρώπους για το τελευταίο της βιβλίο The Palace Papers. Όπως υποστηρίζει η ίδια, η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι ίσως να μη δημοσιευτεί ποτέ. 

«Βρίσκονται τώρα σε αυτό το αδιέξοδο, όπου έχουν πάρει τις προκαταβολές και ο Χάρι έχει κάνει αυτή την εκδοτική συμφωνία όπου υποτίθεται τα ξερνάει όλα για την φρικτή του ζωή ως πρίγκιπα, αλλά τώρα στην πραγματικότητα υποφέρει γι' αυτό γιατί κατανοεί πως αν το κάνει, δεν υπάρχει επιστροφή» λέει η ίδια. 

«Αν το βιβλίο πάει προς έκδοση, δε νομίζω πως θα υπάρχει επιστροφή για τον Χάρι. Οπότε η άποψή μου πάντα ήταν πως το βιβλίο αυτό δε θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η πόρτα έχει αρχίσει να κλείνει, αλλά πάντα πίστευα πως κάποια στιγμή θα έρχονταν σε κάποια συμφωνία και ο Κάρολος θα έδινε πίσω την προκαταβολή για να σταματήσει τη συγγραφή αυτού του βιβλίου». 

Η Μπράουν ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Νταϊάνα, λίγο πριν το θάνατό της, σε γεύμα στη Νέα Υόρκη, το καλοκαίρι του 1997. 

Ερωτηθείσα ποια θα ήταν η συμβουλή της Νταϊάνα στον γιο της σήμερα, η Μπράουν ανέφεερε πως θα τον είχε προτρέψει να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία. 

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ ρεαλίστρια. Νομίζω πως θα είχε πει στον Χάρι "αυτό δεν πάει πουθενά. Πρέπει να κάνεις μια συμφωνία και να βρεις τρόπο να επιστρέψεις"». 

Με πληροφορίες από Telegraph 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: «Όχι» Νετανιάχου στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την 7η Οκτωβρίου

Διεθνή / Ισραήλ: «Όχι» Νετανιάχου στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την 7η Οκτωβρίου

Το Ισραήλ γνώριζε ένα λεπτομερές σχέδιο επίθεσης της Χαμάς πάνω από ένα χρόνο πριν από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023, με βάση έγγραφα και προειδοποιήσεις των μυστικών υπηρεσιών
LIFO NEWSROOM
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτοκίνητό του μετατρέπεται σε ιατρείο για τα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Αυτοκίνητό του μετατρέπεται σε ιατρείο για τα παιδιά της Γάζας

«Το όχημα αυτό εκφράζει την αγάπη και την αλληλεγγύη της Αγιότητάς του για τους πιο ευάλωτους, τις οποίες δήλωνε σε όλη τη διάρκεια της κρίσης» στη Γάζα, δήλωσε ο Αντόν Σαφάρ, γενικός γραμματέας της Caritas Ιερουσαλήμ
LIFO NEWSROOM
Φιλόσοφος κυκλοφόρησε βιβλίο για την ψηφιακή χειραγώγηση που αποκαλύφτηκε ότι το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη

Διεθνή / «Φιλόσοφος» κυκλοφόρησε βιβλίο για την ψηφιακή χειραγώγηση που αποκαλύφτηκε ότι το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη

Ο Ιταλός δοκιμιογράφος Andrea Colamedici υποστηρίζει ότι το βιβλίο ήταν ένα «φιλοσοφικό πείραμα και μια παράσταση», όταν έγινε γνωστό ότι ο Κινέζος «συγγραφέας» δεν υπάρχει
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Διεθνή / Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της φυλακής του Αλκατράζ για «επικίνδυνους και υπότροπους εγκληματίες» – Σχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις και πολιτικές ερμηνείες
LIFO NEWSROOM