Χάος σε κηδεία διάσημου DJ - Φαν άνοιξαν το φέρετρο και έγδυναν τη σορό

Χάος σε κηδεία διάσημου DJ - Φαν άνοιξαν το φέρετρο και έγδυναν τη σορό Facebook Twitter
0

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του DJ Arafat, στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού, όταν οπαδοί του μουσικού άνοιξαν το φέρετρο

Ο 33χρονος DJ Arafat, το αληθινό όνομα του οποίου ήταν Ange Didier Huon, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα νωρίτερα τον Αύγουστο. Σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνονται οι φαν του μουσικού να ανοίγουν το φέρετρο και να αφαιρούν τα ρούχα από τη σωρό για να δουν τα τατουάζ του μουσικού, ώστε να εξακριβώσουν ότι εκεί βρισκόταν όντως ο DJ Arafat. Στην κηδεία έδωσαν το «παρών» χιλιάδες άνθρωποι. 

Πριν την κηδεία του καλλιτέχνη, που έγινε την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία προς τιμή του σε στάδιο της πόλης. Η Αστυνομία επανέφερε την τάξη χρησιμοποιώντας χημικά. Σημειώνεται ότι η κηδεία θα τελούνταν σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Θέλαμε να δούμε το σώμα του ειδώλου μας, πριν το σφράγισμα του τάφου», είπε ένας οπαδός του καλλιτέχνη στο AFP, διατηρώντας την ανωνυμία του. 

Χάος σε κηδεία διάσημου DJ - Φαν άνοιξαν το φέρετρο και έγδυναν τη σορό Facebook Twitter

Χάος σε κηδεία διάσημου DJ - Φαν άνοιξαν το φέρετρο και έγδυναν τη σορό Facebook Twitter

Ο DJ Arafat ήταν ένας από τους πιο διάσημους Αφρικανούς μουσικούς του γαλλόφωνου κόσμου και καθιερώθηκε ως βασιλιάς του coupé-décalé, μίας χορευτικής μουσικής εξαιρετικά διάσημης στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο ίδιος αποτελούσε σύμβολο της αστραφτερής ζωής που ήταν συνδυασμένη με τη μουσική του την οποία χαρακτήριζαn τα γρήγορα κρουστά, το βαθύ μπάσο και τα χιπ χοπ φωνητικά. 

Εκτός σκηνής ο DJ Arafat υπήρξε μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα καθώς είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ