Χαλέπι: Πυρά δέχτηκαν τα ασθενοφόρα που πήγαν να παραλάβουν τραυματισμένους αντάρτες

Χαλέπι: Πυρά δέχτηκαν τα ασθενοφόρα που πήγαν να παραλάβουν τραυματισμένους αντάρτες Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
0

Η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού θα βοηθήσει στη μεταφορά των τραυματισμένων ανταρτών από το ανατολικό Χαλέπι, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σήμερα.

 

Ήδη τα πρώτα ασθενοφόρα αποχώρησαν από το Χαλέπι, όμως δέχθηκαν τα πυρά φιλοκυβερνητικών παραστρατιωτικών ομάδων, όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος των ανταρτών.

 

Από την επίθεση αυτή τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, ένας εκ των οποίων είναι διασώστης, όπως εξήγησε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασθενοφόρων στο ανταρτοκρατούμενο Χαλέπι.

 

Στο μεταξύ το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης ανακοίνωσε ότι οι συριακές αρχές εγγυώνται ότι όλοι οι αντάρτες που αποφασίζουν να αποχωρήσουν από την πόλη θα είναι ασφαλείς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM