H Toυρκία ανακαλεί τον πρέσβη της στο Βερολίνο

H Toυρκία ανακαλεί τον πρέσβη της στο Βερολίνο Facebook Twitter
0

Στην ανάκληση του πρέσβη της στη Γερμανία για διαβουλεύσεις προχωρά η Άγκυρα, ως αντίδραση στην απαγόρευση από τις γερμανικές αρχές να μεταδοθεί μήνυμα του Ερντογάν στη χθεσινή συγκέντρωση υπέρ από Τούρκους στην Κολωνία.

Πρόκειται για τη 2η ανάκληση του πρέσβη μετά την υπερψήφιση από το γερμανικό Κοινοβούλιο ψηφίσματος για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κλήθηκε και εξηγήσεις και ο Γερμανός πρέσβης στην Άγκυρα.

Η Τουρκία χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» την απαγόρευση στη μετάδοση του μηνύματος Ερντογάν, από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν καταγγέλλει «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» του από τις ΗΠΑ

Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ και Ιορδανία οφείλουν «να αποζημιώσουν πλήρως την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και να επανορθώσουν για κάθε υλική και ηθική βλάβη», λέει ο Ιρανός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη
THE LIFO TEAM