H Toυρκία ανακαλεί τον πρέσβη της στο Βερολίνο

H Toυρκία ανακαλεί τον πρέσβη της στο Βερολίνο Facebook Twitter
0

Στην ανάκληση του πρέσβη της στη Γερμανία για διαβουλεύσεις προχωρά η Άγκυρα, ως αντίδραση στην απαγόρευση από τις γερμανικές αρχές να μεταδοθεί μήνυμα του Ερντογάν στη χθεσινή συγκέντρωση υπέρ από Τούρκους στην Κολωνία.

Πρόκειται για τη 2η ανάκληση του πρέσβη μετά την υπερψήφιση από το γερμανικό Κοινοβούλιο ψηφίσματος για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κλήθηκε και εξηγήσεις και ο Γερμανός πρέσβης στην Άγκυρα.

Η Τουρκία χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» την απαγόρευση στη μετάδοση του μηνύματος Ερντογάν, από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM