H Κίνα προετοιμάζεται με έκτακτα μέτρα για τον τυφώνα “Nida”

H Κίνα προετοιμάζεται με έκτακτα μέτρα για τον τυφώνα “Nida” Facebook Twitter
0

Η Κίνα προετοιμάζεται σήμερα προκειμένου ν' αντιμετωπίσει ενδεχόμενες καταστροφές από τον τυφώνα “Nida,” που πλησιάζει.

 

Οι τοπικές αρχές στις επαρχίες Χουνάν, Γκουανγκντόνγκ, Γκουίζου και Γιουνάν, αλλά και στην αυτόνομη περιφέρεια Κουανγκσί Τσουάνγκ, έχουν λάβει οδηγίες να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του τυφώνα και να εκδίδουν σχετικές προειδοποιήσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

 

Παράλληλα, οι αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους στις περιοχές όπου πλησιάζει ο αναφερόμενος τυφώνας ν' αποθηκεύσουν είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, για χρονικό διάστημα από μία έως τρεις ημέρες, παράλληλα με την ενεργοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

 

Ο τυφώνας αναμένεται να φτάσει αύριο στην Γκουανγκντόνγκ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM